Cine este ministrul care a absolvit la Oxford?

oana-stanciulescu
oana-stanciulescu

A terminat liceul la 18 ani cu brio, cu note de 10 pe linie, fiind recunoscut în școală ca un mic geniu. De pe atunci, oamenii știau că o să ajungă departe. Ce nu știau era cât de departe.

A ezitat între universitățile Cambridge și Oxford, a ales-o pe ultima doar pentru că era mai veche cu vreo 300 de ani, dar argumentul care a contat cu adevărat a fost acela că se afla în apropierea localității în care s-a născut Shakespeare, pe care îl știa mai ca pe Biblie.

Profesorii de la Oxford nu l-au uitat nici acum și spun că o să le amintească mereu de România.

Au urmat stagii de pregătire în companii de prestigiu din lume.

Consătenii lui se temeau doar că un om așa de bine pregătit să nu fie tras pe linie moartă din cauză că nu are spate. Căci știau că în România doar cei cu pile, nu cei cu școală, pot ajunge sus. Dar își spuneau că toate la rândul lor, trăgând nădejde că munca lui pe brânci o să-i fie răsplătită.

Speranțele apropiaților au prins contur când Traian Igaș, căci despre el vorbim, a fost numit ministru al Administrației și Internelor, făcându-se astfel dreptate. Și demonstrând, încă o dată, că în România nu numai că munca e răsplătită, ci și faptul că funcțiile sunt numai pentru oameni ca el.

Acesta este adevărul și orice auziți în rest depre Traian Igaș este o minciună.

Bunăoară, nu este adevărat că a luat bacalaureatul la vârsta de 24 de ani și că în lipsa liceului a urmat o școală profesională. Cum nu este adevărat că a fost tâmplar într-o localitate din județul Falcă, pardon Arad, iar mai apoi pescar. Să nu băgați în seamă nici zeflemeaua aruncată pe piață cum că ar fi fost, în cele din urmă, în vârful carierei lui, administrator la SC Costello 2000 SRL.

Ca să mai vorbim despre acuzațiile nefondate că, deși este ministru, nu stăpânește nici limba română, fiind de-a dreptul agramat, sau că el ar fi rostit expresii gen – francezii face ceva pe MCV-ul nostru.

Și nici că are un blog de unde se dă deștept, deși e ca noaptea. Unde, deunăzi spunea despre un lider politic că „prostul dacă nu-i fudul, parcă nu e prost destul”.

Trebuie să știți doar atât despre Traian Igaș, așa cum va rămâne, de altfel, și în conștiința publică, că este un ministru titrat din cabinetul Boc, profesionist, experimentat, singul care poate să modernizeze atât internele, cât și administrația. Și dacă suntem corecți până la capăt, putem spune chiar că deja și-a îndeplinit misiunea – modernizarea a reușit. El este Traian Igaș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel