Christoph Daum, prima reacție despre preluarea echipei naţionale

Christoph Daum (62 de ani) are şanse mari de a fi alesul FRF pentru funcţia de selecţioner al României.

Christoph Daum care nu a negat că ar fi în negocieri cu oficialii FRF, dar s-a ferit să confirme că va sta pe banca tehnică a "tricolorilor".

"Întotdeauna primesc telefoane. Jurnaliştii belgieni m-au întrebat dacă sunt în negocieri cu naţionala lor, pentru că există multe zvonuri despre Marc Wilmots. Am fost sunat şi din Grecia, fiindcă acum câteva luni am avut negocieri cu reprezentativa de acolo. Am fost întrebat dacă este adevărat. Apoi m-au sunat oamenii şi m-au întrebat dacă am ofertă din Croaţia sau din Elveţia. Sincer vă pot spune că nu voi comenta niciodată o ofertă înainte de a semna. Nu voi discuta despre o ofertă până se va semna contractul. Pot să vă spun doar că este adevărat faptul că nu am semnat nimic până acum", a spus Daum pentru Digi Sport.

Daum crede că România se aseamănă mult cu Turcia și spune că fotbalul nostru face parte dintre primele 25 de campionate din lume: "România este o ţară fanatică din punct de vedere fotbalistic. Seamănă, poate, cu Turcia, aţi văzut ce nebunie este acum în Islanda. Fotbalul este foarte important în multe ţări, este sportul numărul unu în lume, nu ştiu care este locul României în clasamentul mondial, dar cred că este în primele 25 echipe din lume".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel