EXCLUSIV  Chirieac, scenariu despre cum va exploda ”USR-PLU(Ș)”. Tache îi tulbură apele lui Ciuvică: Citat din Ciolacu

Bogdan Chirieac și Diana Tache au încercat să-i strice ziua lui Mugur Ciuvică. Președintele GIP a remarcat însă că actualul Guvern livrează mai mult decât au votat românii.

”Eu zic că USR-PLU(Ș) va avea, doamna Tache -  să îi stricăm totuși ziua domnului Ciuvică-  USR -PLU(Ș) va avea o creștere asimptotică, degeaba se zbate dânsul, vor găsi soluții și pe fondul acesta, vor face bum, că mai mult...”, a spus Bogdan Chirieac. 

”Sunt întru totul de acord cu dumneavoastră și cu această ocazie aș vrea să îi stric și mai tare buna dispoziție domnului Ciuvică, citând din domnul Ciolacu, care ne anunța zilele trecute, am văzut eu o declarație că ”a venit vremea ca ei, oamenii politici, să livreze”. Zici că toți lucrează la Glovo. Noi, pe masă, nu vedem, chiar dacă zice domnul Ciuvică că se mai împart mici lucruri, dar uitați-vă totuși la partea PDS-istă din Guvern, domnule Ciuvică, toți sunt pe revoltă, de asta vă spuneam, ei toți sunt pe revoltă”, a spus Diana Tache. 

”Cetățenii au votat să nu li se livreze nimic”

”Păi stați, ce să ne minunăm, e clar că e genul de coaliție în care fiecare parte din coaliție face un fel de opoziție în interiorul coaliției, am văzut asta în toate coalițiile din România, nu e vreo minune, problema e, nu știu dumneavoastră cum vedeți lucrurile, dar guvernul ăsta livrează mult mai mult decât se așteptau cetățenii, că cetățenii au votat să nu li se livreze nimic, pentru că dreapta înseamnă peste tot în lumea asta, cât mai puțin guvern, guvernul să nu se bage în nicio chestie, doar niște legi și alte alea, cetățenii singuri să se descurce ei, că se descurcă mai bine decât guvernul. Asta este dreapta. Dreapta nu este cu voucher de 50 de euro, nu e cu ajutor social, nu e cu măriri de salarii minime, nu e nici cu aia, nici cu aia. Dreapta e dreapta, fiecare e pe spatele lui, cât poate să ducă. Asta au votat românii, ce să se plângă românii acum? Eu sunt convins că nu se plâng. Poate că plâng că vor de dreapta, vor fără ajutoare. Stați să îi vedem. Drulă să îi scoată în stradă pe români, să le spună că nu vor șpăgile de la guvern, astea cu voucherele și ce mai dau”, a afirmat Mugur Ciuvică, președintele Grupului de investigații politice. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel