Ce SUV diesel poți cumpăra cu 20.000 euro

Aflați ce SUV sau crossover cu motor diesel puteți achiziționa pentru suma maximă de 20.000 euro.

Cel mai abordabil model diesel din acest segment rămâne Dacia Duster, care costă 13.800 euro şi vine în echiparea Ambiance, care în gama Duster e una medie, scrie automarket.ro.

Totuşi, pentru aer condiţionat trebuie să plătim 780 euro în plus, chiar dacă geamurile electrice faţă sunt dotare de serie. Partea bună la modelul Duster este că toată gama se încadrează în bugetul propus, toate versiunile având preţuri mai mici de 20.000 euro. Chiar şi o Dacia Duster 1.5 dCi 110 CP 4x4 în echiparea de top Laureate plus toate echipările opţionale are un preţ de 18.900 euro.

În acelaşi segment de preţ, dar cu un stil total diferit, regăsim şi modelul Nissan Juke facelift, model ce are o parte din motorizări comune cu Duster. Tot în zona crossover de oraş, maşini cu look robust, dar fără tracţiune integrală avem şi recent lansarele Renault Captur şi diferitul Citroen C4 Cactus. Un alt model similar este şi noul Suzuki S-Cross. La Suzuki regăsim şi veteranul model Jimny, un 4x4 de buzunar, dar cu adevărate capacităţi de a negocia un teren dificil. O sigură versiune mai este disponibilă, echipată cu motorul pe benzină de 1.3 litri şi 85 CP.

Singurul SUV de dimensiuni mai mari care îşi face loc în zona de preţ de maxim 20.000 euro este noul SsangYong Korando, atât în variantă diesel cât şi pe benzină.

VEZI ȘI: Dacia Oroch, model pick-up Duster, imagini oficiale. Spectaculos, interior de nerecunoscut

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel