Ce artişti au murit la 27 de ani. Şi Amy Winehouse a intrat în clubul „Forever 27 club“

Amy Winehouse a intrat în clubul Forever 27 club, sinistrul club al vedetelor care au încetat din viaţă la 27 de ani. Ea se alătură astfel unor celebrităţi precum Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison sau Kurt Cobain.

Forever 27 club este considerat cel mai mare mit al rock n'roll-ului şi este readus în atenţia lumii muzicale şi publicului după şi Amy Winehouse a murit tot la 27 de ani. Cauzele decesului nu se cunosc încă, dar anumite surse susţin că ar fi vorba de o supradoză.

Anul 1970 a fost marcat de dispariţia lui Jimi Hendrix (18 septembrie), asfixiat cu propia vomă după ce a combinat somnifere cu vin, şi a lui Janis Joplin (4 octombrie), decedată, se crede, în urma unei supradoze de heroină.

Un an mai târziu, liderul The Doors, Jim Morrison, a murit pe 3 iulie. În cazul lui Morrison nu a fost făcută o autopsie, considerându-se că a murit din cauza problemelor de inimă.

Brian Jones - chitaristul Rolling Stones a fost găsit înecat într-o piscină. Un raport al medicului legist a explicat incidentul ca fiind "moarte prin accident".

Alţi muzicieni celebri care au murit la vârsta de 27: Ron McKernan, basistul Dave Alexander, textierul Manic Street Preachers şi chitaristul Richey James Edwards.

[poll id="53"]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel