Cazuri puține în a doua zi de Paști. Explicația dr. Rafila

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Președintele Societății Române de Microbiologie, dr. Alexandru Rafila, a explicat numărul mic de cazuri zilnice comunicat astăzi.

Președintele Societății Române de Microbiologie, dr. Alexandru Rafila, a explicat numărul mic de cazuri zilnice comunicat astăzi, la Realitatea Plus.

„Astăzi este raportarea zilei de ieri, datorită faptului că ieri a fost sărbătorit Paștele. Probabil, adică sigur, numărul de teste care au fost efectuate a fost mai mic și implicit numărul de rezultate pozitive este de doar 190", a explicat dr. Rafila.

Numărul va crește iarăși, rămâne de văzut până unde

„Cred că, începând de mâine, numărul va crește din nou și rămâne să vedem ce se va întâmpla la sfârșitul săptămânii pentru că, după cum știți, lumea a circulat ceva mai mult în această perioadă și ne așteptăm ca, implicit, numărul de cazuri care vor apărea să crească.

Rămâne să vedem cât vor crește, dacă vom ajunge undeva la 5-600 de cazuri (zilnice, n.r.) sau mai mult, încât să poată să apară probleme în sistemul de Sănătate. Până acum, nu sunt probleme", a spus președintele SRM.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel