Carnea roșie provoacă bolile cardiace

Un nou studiu susține că un compus din carnea roșie este unul dintre principalii factori care contribuie la întărirea arterelor, scrie Un compus organic,denumit TMAO, des întâlnit la animale şi care se găseşte în abundenţă în carnea roşie, crustacee, băuturi energizante şi în unele produse de slăbit cauzează apariţia bolilor de inimă. Studiul a fost realizat pe femei și bărbaţi, iar oamenii de ştiinţă au găsit dovezi privitoare la implicarea TMAO în apariţia bolilor cardiovasculare. După ce au consumat 226 grame de muşchi de vită, 5 dintre subiecţi au experimentat o dezvoltare a TMAO.

Acum oamenii de știință lucrează la crearea unor noi tratamente pentru boli de inimă sau chiar a unui antibiotic care să elimine bacteriile TMAO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel