Care sunt calitățile ce te fac o persoană atractivă

int 2(248)
int 2(248)

Există o serie de calități pe care orice persoană care se consideră atractivă trebuie să le aibă ca să devină partener în viața cuiva, scrie Nimeni nu-și dorește să aibă prieteni sau relații cu cineva care vorbește doar despre sine. În multe sensuri, prietenia implică o terapie tacită, ajutându-te când ești cu moralul la pământ. Cine crezi ca va fi acolo să asculte aceleași probleme ore în șir? Prietenii nu se supară, pentru că le pasă de tine, dar trebuie să fii capabil să întorci favorul.

Abilitatea de a face haz de necaz și simțul umorului sunt cheia, unele dintre cele mai importante calități în construirea unei noi relații. Toate relațiile au coborâșurile și urcușurile ei, dar ar trebui să fie în principal mai multe urcușuri și râsete.

Simțul aventurii.

Cu toții avem obiceiurile, rutinele noastre și lucrurile pe care ne place să le facem. Și cam pe atunci relația începe să devină plicticoasă. Dar nu e necesar să fii plictisit. Din când în când e bine să ieși din zona ta de confort, să fii complet spontan și să încerci ceva nou și diferit. Provoacă-te!

În general, oamenii deștepți sunt mai triști. Înfățișarea nu e totul, deși să fii fabulos înseamnă mult. Pe lângă asta, e important să poți să porți o conversație despre lucruri de interes general. Nu-ți dorești ca cineva, care e “uită-te la mine ce deștept sunt” sau cineva care te judecă, să te facă să te simți jenat sau prost, dar e întotdeauna drăguț să ai un prieten sau să fii într-o relație cu cineva care are funcțiile cognitive la un nivel avansat.

Să fii unic este important și de obicei, acestia sunt cei mai amuzanți oameni. Se îmbracă cum doresc, spun ce vor – sunt neafectați de presiunea normalului. Cine își dorește să se integreze, cand poti fi individualist?

Cu toții spunem minciuni cusute cu ață albă, așa că onestitatea e cumva relativă. Însă, în general, tu îți dorești să ai o relație sau un prieten care-ți acoperă spatele. Uită de minciuni. Știi că poți conta pe prieteni să-ți împrumute ceva sau să le pui întrebări jenante. Cand ți se întâmplă ceva rau, ei sunt primele persoane la care te gândești. Te acoperă orice ar fi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel