CAMPANIE DE INFORMARE CU PRIVIRE LA UTILIZAREA PLATFORMEI eORDA

CAMPANIE DE INFORMARE CU PRIVIRE LA UTILIZAREA PLATFORMEI eORDA. Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă 2014-2020!

Oficiul Român pentru Drepturile de Autor derulează în perioada decembrie 2020 – decembrie 2023, proiectul “eORDA – simplificarea procedurilor administrative și facilitarea serviciilor publice în mediul digital, în domeniul drepturilor de autor și conexe" cofinanţat din Fondul Social European (FSE), prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă 2014 – 2020 - cod SIPOCA 742 / cod MySMIS2014 130045. Valoarea totală a proiectului a fost de  14 159 878,24 lei.

Prin activitățile desfășurate în cadrul proiectului s-au atins următoarele rezultate/beneficii privind utilizarea platformei digitale eORDA:

- Simplificarea procedurilor administrative, automatizarea proceselor de gestionare a relațiilor cetățean - autoritate publică în domeniul dreptului de autor și drepturilor conexe, reducerea semnificativă a timpului alocat pentru aceasta, reducerea costurilor prin eliminarea prezentării cetățeanului la sediul instituției și asigurarea unui ghiseu deschis 24 h pe zi și nu limitat de programul instituției.

- Interacțiunea beneficiarilor cu ORDA să se realizeze preponderent prin intermediul serviciilor electronice, care să poată fi accesate oricând și de oricine.

- Reducerea birocrației si simplificarea procedurilor, atât pentru cetățeni și mediul de afaceri, cât și la nivel intern și intra-instituțional.

- O dezvoltare durabilă din perspectiva protectiei mediului având un impact de diminuare a schimbărilor climatice;

- Promovarea egalității de șanse între femei si bărbați, a egalității de șanse pentru toți, fără discriminare în functie de gen, rasă, origine etnică, religie, handicap, vârsta, orientare sexuala.

Mai multe detalii privind utilizarea platformei digitale eORDA găsiți accesând link-ul: https://orda.ro/informatii-publice/utilizarea-platformei-digitale-eorda/

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă 2014-2020!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel