Băsescu dezvăluie cheia succesului la alegerile locale

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Traian Băsescu, le-a transmis candidaţilor formaţiunii la primăriile din Bucureşti că la alegerile locale din 5 iunie 'cheia succesului' este aceea de a promite alegătorilor proiecte credibile şi care să ţină cont de respectarea drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti prevăzute de Constituţie. 

Traian Băsescu a fost prezent, miercuri seară, la o întâlnire electorală desfăşurată la sediul central al PMP şi la care au participat peste 300 de membri şi simpatizanţi ai partidului.

Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Robert Turcescu, a primit din partea lui Băsescu doi ardei iuţi, cu mesajul de a se dovedi la alegerile locale din 5 iunie, 'mai tare' decât a fost el în 2000, când a câştigat funcţia de primar general. 'Eşti în stare să primeşti ceva? Ia de aici', i-a spus Traian Băsescu candidatului PMP la Primăria Capitalei, în timp ce îi dădea un ardei iute, simbol pe care acesta l-a folosit în campaniile sale electorale trecute.

În discursul său, liderul PMP a îndemnat candidaţii la primăriile de sector şi Primăria Capitalei, pe care i-a descris ca fiind 'încă şase Băsescu', să abordeze campania electorală la un mod pragmatic şi să pună accent pe proiecte realizabile, nu pe 'promisiuni fanteziste'. 'N-am câştigat niciuna din cele două campanii de la Bucureşti cu sloganuri, cu vorbe fără acoperire, cu proiecte de genul: 'O să fac o autostradă suspendată'. (...) Astfel de proiecte nu m-au dus la succes, deşi pe Sorin Oprescu, paradoxal, l-au dus.

[citeste si]

Atunci când îţi faci campania cu minciuni, oamenii încep să vadă că lucrurile pe care le-ai promis nu se pot face. (...) Deci, campaniile noastre trebuie să fie legate de realităţile Bucureştiului, de realităţi specifice în sectoare, în cartiere. (...) Cred eu că este cheia succesului nostru, dacă vom avea angajamente pe care oamenii să fie convinşi că putem să le şi facem', a spus Băsescu.

De asemenea, preşedintele PMP le-a transmis candidaţilor să ţină cont de prevederile capitolului din Constituţia României referitor la drepturile şi libertăţile cetăţenilor, cu accent pe dreptul la educaţie, la ocrotirea sănătăţii, la un mediu curat, la informare şi pe transparenţă administrativă în privinţa cheltuirii banului public. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel