BAFTA 2018: 'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri', cel mai bun film

'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri', o dramă cu accente comice, regizată de Martin McDonagh, a câştigat premiul BAFTA la categoria 'cel mai bun film'.

A fost cea de-a 71-a gală de decernare a premiilor atribuite de British Academy of Film and Television Arts, potrivit BBC.

Peliculele nominalizate în 2018 la această categorie au fost 'The Shape of Water', 'Call Me By Your Name', 'Darkest Hour', 'Dunkirk', 'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri'.

[citeste si]

Lungmetrajul 'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri' a devenit unul dintre favoriţii la Oscaruri, apogeul sezonului premiilor cinematografice hollywoodiene, după ce a câştigat în luna ianuarie Globul de Aur la categoria 'cel mai bun film - dramă' şi a fost recompensat cu principalul trofeu atribuit la gala organizată de Sindicatul actorilor americani (Screen Actors Guild - SAG).

Nouă nominalizări la premiile BAFTA din acest an

Pelicula este o dramă acidă despre o mamă - interpretată de Frances McDormand - care închiriază trei panouri publicitare pentru a publica mesaje prin care îşi exprimă indignarea faţă de lentoarea anchetei demarate în urma morţii fiicei sale. Filmul 'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri' primise nouă nominalizări la premiile BAFTA din acest an. Gala BAFTA 2018 a avut loc la Royal Albert Hall din Londra. Cea de-a 71-a gală de decernare a premiilor BAFTA a fost prezentată în premieră de actriţa de comedie Joanna Lumley, care a preluat acest rol de la Stephen Fry, gazda ultimelor 12 ediţii ale evenimentului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel