Avertismentul astrologului pentru weekend, 16 și 17 ianuarie

Lorina Corozan (Skat) vine cu o serie de avertismente pentru weekend.

În rândurile de mai jos vă prezentăm analiza astrologului pentru zilele de 16 și 17 ianuarie 2016:

"Dacă tot vine weekendul, am zis să mă ocup un pic de el, căci am şi pentru zilele de 16 și 17 ianuarie câteva avertismente.

Sâmbătă, cu două astre "agitate" în semnul nerăbdătorului Berbec, îmi este foarte clar că instabilitate pluteşte în aer. Acţiunile pe baza dorinţei de a controla cu orice preţ o persoană ori o situaţie, orientarea spre un drum pe care nu aveţi siguranţa că este cel bun, imboldul interior de a face acum şi aici o schimbare radicală nestudiată în amănunt, toate acestea mă îndeamnă să vă atenţionez. Orice situaţie veţi întâlni, luaţi-o uşor şi prudent, nu doar în fapte, ci şi în organizarea gândurilor sau a frazelor pe care le exprimaţi, căci nu tot ce zboară se mănâncă! Asta ca să nu vă apuce regretele încă de a doua zi.

Şi dacă tot amintesc de duminică, poate că lucrurile au nevoie să se mai liniştească, mai ales că Luna ajunge în Taur, o zodie iubitoare de confort şi simplitate. Ţi-ai găsit însă! Cu o opoziţie Lună-Marte, cel puţin spre seară, tot o să existe un dezacord ori o nemulţumire iscată de precipitare, stare care vă duce la drastica diminuare a calităţii şi durabilităţii angajamentelor asumate acum.

În ciuda acestor tendinţe, Neptun îi va ajuta pe cei care îl pot "simţi", iar ca să atingem asemenea nivel, va trebui să ne ascultăm intuiţia, semnalele din eter, vocea gândurilor apărute de nicăieri şi, nu în ultimul rând, să ne oferim ajutorul, să iertăm, să activăm compasiunea".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel