EXCLUSIV  Atenționare pentru o zodie: E momentul despărțirii

Horoscop Fecioară/ foto ilustrativ pixabay
Horoscop Fecioară/ foto ilustrativ pixabay

O zodie este atenționată asupra mai multor aspecte în această săptămână. 

Luna Plină din casa a șasea atrage atenția nativilor Fecioară asupra sănătății, din toate punctele de vedere: minte, trup, suflet, spune astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, în cadrul emisiunii despre horoscopul săptămânii 8 - 14 august. 

Luna Plină în Vărsător va avea loc în 12 august. ”Această Lună Plină va fi în vizorul lui Saturn și în șuturile lui Uranus. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj fix în astrograma natală: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. Acești nativi vor fi nevoiți, vrând nevrând, să se detașeze de o situație care le-a îngrădit libertatea personală. Sau să se rupă de oameni care nu le mai aduc nimic bun și îi țin permanent în trecut”, a spus Daniela Simulescu. Vezi aici emisiunea specială cu privire la această Lună Plină din 12 august

”Nu vă implicați în situații complicate la locul de muncă: de exemplu, nu vă ocupați de un proiect doar pentru că un coleg nu o poate face. Mai trebuie să faceți o prioritizare legată de oamenii cu care vă petreceți timpul, impuneți limite privind disponibilitatea voastră și nu le depășiți. Conjuncția Lună - Saturn vă împinge să depășiți limite. Venus este în casa a douăsprezecea: este momentul ca persoanele care se află în relații toxice să facă ceva. Când Venus intră în casa a douăsprezecea, aduce nostalgie, vedeți cât de mult trăiți în ea” atenționează astrologul. 

Vezi mai mult în video: 

Ce urmează în această lună, conform Astrosens

11 AUGUST: VENUS INTRĂ ÎN LEU

Vom iubi cu înflăcărare, vom face declarații de dragoste și vom deveni foarte teatrali în momentele intime. Când planeta iubirii tranzitează semnul cel mai solar, vrem totul sau nimic. Dar, bineînțeles, totul pornește de la iubirea de sine. Cu cât ne vom răsfăța și aprecia, cu atât vom fi adorați și de ceilalți. Lui Venus în Leu îi plac petrecerile, podoabele, cuvintele pompoase și pofta de viață! Și da, ne vom îndrăgosti de cei mai narcisiști oameni!

12 AUGUST: LUNĂ PLINĂ ÎN VĂRSĂTOR

Această Lună Plină va fi în vizorul lui Saturn și în “șuturile“ lui Uranus. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj fix în astrograma natală: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. Acești nativi vor fi nevoiță, vrând nevrând, să se detașeze de o situație care le-a îngrădit libertatea personală. Sau să se rupă de oameni care nu le mai aduc nimic bun și îi țin permanent în trecut. 

20 AUGUST: MARTE INTRĂ ÎN GEMENI

Unul dintre evenimente cheie ale anului 2022! De obicei, Marte stă aproximativ două luni într-o zodie. Însă de această dată, Marte va poposi în Gemeni până pe 25 martie 2023! De ce? Pentru că va și retrograda în perioada 30 octombrie - 12 ianuarie. 

Tranzitul lui Marte în Gemeni ne ajută să găsim mai multe variante, să avem curaj să facem o reconversie, să începem să studiem noi domenii sau să fim mai dornici să experimentăm din toate punctele de vedere. Vom fi cuprinși de confuzie și nehotărâre, dar doar așa vom putea schimba ceva. 

23 AUGUST: SOARELE INTRĂ ÎN FECIOARĂ

Gata cu vacanța! Cel puțin din punctul de vedere al astrologiei. Începem să ne întoarcem la serviciu, să ne facem planuri, să facem curățenie, să verificăm cămara și bugetul. În același timp, vom fi preocupați de economie și de un stil de viață mai liniștit. 

26 AUGUST: MERCUR INTRĂ ÎN BALANȚĂ

Negocierea, diplomația și manierele vor fi la mare modă. Până și cei mai agresivi își vor da seama că vor avea mai mult de câștigat cu vorbe frumoase. Estetica comunicării ne va preocupa. Cu siguranță, vom fi și mai evitanți. Va dura până când vom găsi decizia corectă, situația de tip win-win. 

27 AUGUST: LUNĂ NOUĂ ÎN FECIOARĂ

Cea mai bună zi pentru curățenia de toamnă! Din toate punctele de vedere. Și în gospodărie, și la serviciu, și în relațiile personale. Și cea mai bună zi pentru a începe să avem mai multă grijă de sănătatea noastră sau de rutina zilnică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel