Astrolog, avertisment radical pentru români în 2016. Lovituri și schimbări importante-exclusiv

Astrologul Lorina Corozan (Skat) a realizat o analiză amplă pentru 2016, având o abordare cu totul și cu totul diferită față de ceea ce ați văzut până acum la televizor.

Iată analiza pe care Lorina Corozan (Skat) a realizat-o în exclusivitate pentru DC News:

Anul 2016 începe cu toate planetele în mers direct, ceea ce astrologic înseamnă o puternică sursă de energie direcţionată spre viitor. Eu nu sunt aşa entuziasmată ca alţii, căci poate formaţiunea mea de bază tehnic-profesională mă îndeamnă la cercetare continuă şi atenţie la detalii, cu scopul de a găsi, chiar şi pentru astfel de subiecte, argumente pro şi contra.

În primul rând perioada cu astfel de mers planetar este scurtă, în al doilea rând aceste aspecte au loc anual, iar în al treilea rând nu vreau să uit acum de Mercur şi modul de gândire, de concentrare, căci nu–s turate motoarele la capacitate maximă.

2016 va fi un an dinamic, un an în care vom fi obligaţi să ne regândim strategiile în multe din sectoarele de activitate, iar rezultatele se vor conştientiza abia spre finalul anului. Pe lângă Mercur ce va retrograda de 4 ori în acest an, destule planete cu efecte importante vor schimba direcţiile cu 180 grade, întorcându-ne la situaţii neelucidate şi obligându-ne, asta dacă nu o facem de bunăvoie, să lămurim blocajele de acolo.

Încă din primul trimestru al anului ne vom confrunta cu astfel de întoarceri în trecut, îndemnaţi fiind şi de Jupiter, pe lângă Mercur despre care am amintit.

În al doilea trimestru vor intra în scenă Marte, Saturn şi Pluto, trei planete cu efecte uneori radicale în traseul nostru de viaţă, urmând ca în vară să retrogradeze şi Neptun, dar şi Uranus. Se pare că singura planetă ce va tranzita în mers normal întregul an va fi Venus, bineînţeles pe lângă Soare şi Lună.

Pentru că România este membră UE, ceea ce vom traversa şi noi va avea cu siguranţă legătură cu starea bătrânului continent, asta pe lângă treburile noastre interne.

Situația din Europa poate escalada

Analizând cronologic principalele crize europene, s-a constatat că ele sunt strâns legate de ciclul planetar Jupiter-Saturn. Până în anul 2020 suntem sub influenţă întâlnirii celor două planete, care s-a produs la grad perfect în anul 2000, în semnul Taur, sugerând de pe atunci teme financiare şi structurale. De câte ori există legătură între cele două, de atâtea ori au loc modificări în traseul UE. Iar pentru că 2016 se află şi el sub energia unui aspect tensionat, cel puţin până când Jupiter va schimba zodia în vară, situaţia în Europa se menţine instabilă şi chiar poate escalada în perioadele februarie-aprilie şi iunie-septembrie. În opinia mea, abia după 2021 se vor lua măsuri legislative importante care să ducă la o nouă întorsătură a stării de incertitudine care presează cel puţin din 2010 încoace. Probabil că tema refugiaţilor va fi în continuare principala de-a lungul anului ce se apropie, ea fiind înlocuită cu un alt subiect abia spre finalul lui 2016 şi începutul lui 2017, când s-ar putea ca datoriile istorice ale unei ţări să abată atenţia, aşa cum a făcut-o criză din Grecia.

Lovituri sau schimbări importante

Un alt aspect astral important este refacerea multiplă a careului dintre Saturn şi Neptun, care s-a format prima oară în 2015 şi care îşi va arunca energiile aproape tot anul 2016. Cu Neptun în Peşti şi Saturn în Săgetător, ambele planete şi ambele zodii reprezentând creştinismul, spiritualitatea şi diferite alte culturi, nu este exclus să asistăm la lovituri sau schimbări importante, nefavorabile pentru toate structurile religioase. Posibil ca şi Vaticanul să aibă un rol important. Să nu uităm că însuşi Papa a făcut apel la unificarea Bisericilor Catolică şi Ortodoxă!

Discernământul şi răbdarea, lecţii de viaţă

Analizând aspectele astrale, gândul mi s-a îndreptat şi spre posibilăaconvocare la Constantinopol a Marelui Sinod Panortodox care se pare că devine imperios necesară şi se tot amână de zeci de ani. Cu siguranţă se vor adopta acolo hotărâri care să aducă modificări de organizare, relaţii cu alte confesiuni şi poziţii ale bisericii faţă de multe subiecte delicate ale societăţii în care trăim.

Individual, ţinând cont de atâtea retrogradări, dar şi de faptul că 2016 se află numerologic sub energia cifrei 9, de altfel tot un simbol al credinţei printre alte semnificaţii pe care le are, eu cred că ar trebui să ne axăm mai mult pe revizuiri şi analize ale proiectelor deja începute, pe culesul roadelor lor. Cât despre planurile importante noi, acestea au mai puţine şanse de a aduce direcţii definitorii. Ele ori nu se vor finaliza, ori se vor întoarce împotriva noastră, ori vor necesita modificări drastice faţă de cum le vom concepe. Nu înseamnă că rămânem blocaţi pe vechile variante, însă recomand ca ceea ce pornim nou să nu fie planificat cu bătaie lungă şi, dacă se poate, să fie în ajutorul sau ca o completare a ceea ce deja am iniţiat în trecut, curăţând eventual ce s-a dovedit toxic în relaţii şi în obiceiuri.

Putem în schimb să luăm măsuri benefice, ca să schimbăm pozitiv cursul vieţii personale şi să îmbunătăţim condiţiile din jurul nostru, mai ales în martie şi iunie.

Oricum,p e întreaga perioada de un an, să nu pierdem vreo clipă, ameţiţi de iluzii, contactul cu realitate! Discernământul şi răbdarea vor fi lecţiile de viaţă ale fiecăruia dintre noi.

Abordări numerologice pentru 2016

Lorina Corozan a venit și cu o abordare numerologică pentru 2016. 

Anul 2016, cifra 9 în numerologie, un indicator care atrage atenţia asupra necesităţii de a depăşi obstacolele cu care ne vom confrunta şi care vor veni din zona integrităţii şi înţelepciunii. Vom reuşi să ne însuşim această lecţie karmică doar prin forţa intuiţiei, creativităţii şi prin puterea de a asculta ceea ce ne dictează inima. Iar cel mai important, fiecare să fie un exemplu şi un ghid pentru alţii. Prin eleganța cuvintelor, prin moralitate şi onestitate, vom putea exprima deschis nobile idei doar dacă trăim şi simţim cu adevărat ceea ce dorim să împărtăşim celorlalţi.

Prin atitudinile în faţa evenimentelor ce se îndreaptă spre noi de-a lungul anului va trebui să ne axăm în primul rând pe creşterea personală, dând dovadă de altruism, respect pentru viaţa însăşi, prin pasiuni puse în slujba unor idealuri înalte, dincolo de cercul restrâns al Sinelui şi Ego-ului nostru.

Va fi un an încărcat de emotivitate, de-a lungul căruia nu trebuie să picăm în capcanele detaliilor nesemnificative şi să uităm ţelul comun.

Energia cifrei 9

Energia cifrei 9 o să ne facă vulnerabili în faţă noţiunilor de "păcat" şi "răscumpărare", în faţa infracţiunilor spirituale şi a pocăinţei. Nu ni se cere neapărat să devenim modele de înţelepciune, ci măcar să ne străduim să fim un exemplu bun, iar prin asta să îi ajutăm şi pe alţii să se trezească, fără a deveni fanatici în impunerea punctului nostru de vedere, să-i lăsăm şi pe ceilalţi să îşi trăiască propriul adevăr. Se cere o rememorare a erorilor din trecut, a ultimilor 8 ani, pentru a învaţă din acestea şi a nu mai repeta aceleaşi drumuri. Un an de bilanţ, un an de echilibru, care o să depindă foarte mult de ceea ce am trăit şi am sădit în ultima vreme.

Nu indic nicidecum să vă faceţi proiecte pe termen lung, iar planurile de acum să fie axate pe evaluare, modificări, curăţire de vicii, de desprindere de tot ce-i nefast şi murdar în viaţa noastră. Toate acestea, de fapt, trebuie să alcătuiască baza curată a noilor începuturi din 2017.

Blocaţi acum scopurile egoiste şi motivele ascunse, scăpaţi de imaturitate şi de gânduri negative şi axaţi-vă pe finalizarea a ceea ce aţi început deja, pe modificarea în bine a ceea ce v-a blocat până acum, pornind de la contracte dezavantajoase şi sfârşind cu relaţiile interumane distrugătoare.

[citeste si]

Aşteptaţi-vă la momente de epuizare, oboseală şi chiar depresie, pentru că este un an vulnerabil chiar şi pentru persoanele acum sănătoase şi viguroase. Problemele psihosomatice, eczemele, tulburările digestive, reumatismul sau osteoartrită ne pot aduce neplăceri, iar o prelungire în timp a acestor afecţiuni ne poate duce la ipohondrie, afectând psihicul.

E posibil ca trecutul să reapară prin reîntâlnirea oamenilor ce au însemnat ceva într-o anume etapă a vieţii noastre pentru că va fi un an de tranziţie între trecut şi viitor. Este important să ne scufundăm în suferinţele trecutului, să aducem la suprafaţă rănile care ne-au transformat în victime, chit că vom fi vulnerabili în primul trimestru din an ca să reglăm conturile din viaţa noastră este absolut necesară această introspecţie şi psihanaliză. Abia când ne vom elibera de ce este vicios şi ne stă în cale, abia atunci vom întâlni oameni noi care să ne ajute să schimbăm modul perimat de a gândi.

Financiar, nu se întrevăd mari reuşite în casele noastre, obişnuiţi-vă deocamdată cu veniturile mici şi cu achitarea unor datorii, cu contracte de gen prestări servicii sau pe perioade determinate, ori cu înlocuiri de funcţii pe timp limitat.

A doua jumătate a anului va fi mai blândă ca prima pentru că atunci deja o să fim adaptaţi la aceste modificări de stil şi chiar sunt posibile recunoaşteri ale eforturilor din trecut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel