Aretha Franklin va fi mireasă la 69 de ani

aretha-franklin-300
aretha-franklin-300

Aretha Franklin, regina soul, va avea în curând un rege. Cântăreaţa americană s-a logodit în perioada sărbătorilor de iarnă cu bunul ei prieten William "Willie" Wilkerson, urmând a se căsători în vara acestui an, potrivit anunțului făcut de agentul de presă al artistei americane, luni.

Aretha Franklin, în vârstă de 69 de ani, doreşte să se căsătorească cu Wilkerson pe o plajă din Miami beach, şi să organizeze apoi o recepţie exclusivistă pe un iaht de lux, scrie people.com.

Despre rochia de mireasă pe care cântăreața o va purta la eveniment, agentul de presă al artistei americane a precizat că aceasta va opta pentru o creație semnată de Donna Karan, Valentino sau Vera Wang.

Într-o declaraţie de presă, în care s-a referit la viitoarea ei căsătorie, Aretha Franklin a spus: "Ne gândim să ne căsătorim în iunie sau iulie. Şi nu, nu sunt însărcinată!".

Aretha Franklin a mai fost căsătorită cu Ted White între anii 1961 şi 1969 şi cu Glynn Turman între anii 1978 şi 1984.

”Mă simt fabulos”, a mărturisit artista, deși în noiembrie 2010, Aretha Franklin şi-a anulat, la recomandarea medicilor, toate concertele şi apariţiile publice programate pentru următoarele şase luni.

După intervenția chirurgicală pe care artista a suferit-o în decembrie 2010, presa americană a afirmat că Aretha Franklin suferă de cancer pancreatic, cu toate că un anunț oficial nu a fost fost făcut niciodată.

În plan profesional, actrița americană a lansat pe 3 mai 2011 cel mai recent album al său intitulat "Aretha: A Woman Falling Out of Love".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel