Antena 3 - PNL: Conflict în PNL pe tema Antena 3

"PNL riscă să fie mai băsist decât băsiștii" sună titlul comunicatului remis din PNL cu privire la Antena 3. Autorul este deputatul PNL, Daniel Zamfir, partenerul de cuplu al Oanei Stancu.

Daniel Zamfir constată "cu profundă dezamăgire" că liberalii nu au reacționat cu privire la "abuzurile" la care este supusă Antena 3 în aceste zile. El amintește că, în ultimii ani, PNL "a profitat" de pe urma activității televiziunii, iar atitudinea actuală a liberalilor aduce mari deservicii partidului și convinge electoratul că politica este "într-adevăr asemenea unei prostituate".

Citește și: EXCLUSIV. Ce nu s-a văzut la televizor de la plimbarea Antena 3. Prezență neașteptată la eveniment-FOTO

De asemenea, deputatul precizează că publicul Antenei 3 este foarte numeros, iar PNL are nevoie de sprijinul acestuia la alegerilor prezidențiale.

Iată comunicatul integral transmis de Daniel Zamfir:

"Zilele acestea când este supusă abuzurilor cea mai importantă televiziune de știri, cu o audiență care depășeste chiar și de trei ori suma audiențelor înregistrate de celelalte televiziuni de știri, când libertatea presei este astfel atacată, constat cu profundă dezamăgire că Partidul Național Liberal este mut în fața acestor abuzuri. Niciun protest din partea PNL, nicio solidarizare cu jurnaliștii care au contribuit, prin dezvăluirea corupției din guvernarea trecută, la alegerea multora dintre noi, liberalii, în Parlamentul României și la propulsarea USL la guvernare.

Un singur coleg liberal am întâlnit ieri la plimbarea din jurul Palatului Cotroceni. În schimb, singurele reacții dinspre PNL către publicul Antenei 3, atât de numeros, sunt dintre cele mai băsiste. Fac trimitere directă la poziția publică a lui Ludovic Orban, care, dintr-o frustrare personală pentru că nu a mai fost invitat în emisiunile Antenei 3, târăște partidul într-un conflict cu un electorat căruia îi cerem voturile la alegerile din această toamnă și la cele care vor urma.

De aceea, îi rog pe colegii mei liberali să nu uite că atunci când manifestanții din Piața Universității au dat jos Guvernul Ungureanu Antena 3 era lăudată de PNL, că în lupta contra lui Traian Băsescu Antena 3 era tribună pentru PNL, că în clipa tăierii salariilor în România Antena 3 a fost aliatul cetățenilor și al nostru, că în lupta contra corupției tot Antena 3 a fost motorul dezvăluirii realităților care au determinat votul masiv pentru USL din 2012.

PNL a profitat de toate aceste lucruri, iar colegii care uită asta nu fac decât să aducă mari deservicii partidului și să convingă electoratul că politica este într-adevăr asemenea unei prostituate. Fostul nostru președinte, dragi colegi, dl Antonescu, ne-a atras într-un conflict cu publicul Antenei 3 și unde este astăzi? Pe tușă, în vacanță. Și unde a dus și partidul? Scorul de la europarlamentare ar trebui să ne țină și el loc de un duș rece în aceste momente". 

Vezi și: Ludovic Orban. Ce le dorește lui Mihai Gâdea și Mircea Badea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel