Alo, vrei să facem sex? - Fenomenul booty call

sex
sex

Este peste tot, cel mai recent şi tot mai cunoscutul trend „booty call” – doi oameni se întâlnesc după o petrecere sau o întâlnire doar pentru sex.

"Multe fete vad booty call-ul ca pe o modalitate de a te distra fără nici o presiune, cu cineva de care ai putea fi interesată. Presupun că este felul meu de a spune că m-am simţit bine şi aş vrea să-l văd din nou pe partener. Apelul vine noaptea târziu şi de obicei în week-end. Booty call-ul vine de la cineva pe care îl ştii."

Psihologul Peter K. Jonason din South Alabama spune că booty call-ul este o relaţie "compromis". Pentru bărbaţi este o "componenta a sexului ieftin", iar pentru femei "posibilitatea unui viitor angajament"., scrie sexgen.ro

Deci cu siguranţă nu este vorba de o relaţie, dar nici de o aventură de-o noapte. Doar un substituent până apare ceva mai bun, a adăugat acesta.

Şi este la fel de popular printre ambele sexe.

Se pare că femeile vor asta - nimeni nu le forţează. Booty call-ul este mult mai puţin stigmatizat social şi le protejează de efectele secundare negative dacă s-ar implica într-o aventură de-o noapte.

Dar, în ciuda faptului că este considerat un fenomen obişnuit, booty call-ul se poate transforma de multe ori în ceva mai mult care să se încheie cu dezamăgire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel