EXCLUSIV  Alimente INTERZISE pentru câini. LISTĂ: "O ciocolată poate omorî"

Există o serie de alimente pe care nu ar trebui să le dați niciodată câinilor.

Liviu Harbuz, medic veterinar, a vorbit despre interdicțiile ce țin de acest subiect. El a spus că sâmburii de caise, piersici, struguri și ciocolata sunt alimente periculoase pentru animalele de companie.

"Ciocolata este toxică. Un câine de talie mică, care mănâncă o ciocolată întreagă, mai ales o ciocolată neagră, poate chiar și muri. Mai sunt și alte alimente care sunt foarte toxice, cum ar fi sâmburii de caise, de piersici", a explicat Liviu Harbuz la interviurile DC News.

"Câinele meu, cu care locuiesc la Snagov, în fiecare vară-toamnă, se urcă în copac și mănâncă piersici și caise. Anul trecut, tot piersicul l-a mâncat!", a mai zis Liviu Harbuz.

"Pepenele roșu conține foarte mult zahăr, dar în proporție de 80% este apă, deci este bun pentru hidratare. Grijă la struguri! Sâmburii de struguri sunt foarte toxici pentru câini", a subliniat medicul veterinar care a precizat că mâncarea pentru câini, din comerț, nu conține sare.

[citeste si]

Grăsimi de porc

"Grăsimile de porc pot produce tulburări digestive, uneori dramatice. Laptele face rău doar dacă este consumat în cantități mari. Gândiți-vă că cu zerul de la brânză se hrănesc toți câinii la stână", a conchis specialistul.

Iată răspunsul integral:

VEZI AICI interviul integral

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel