EXCLUSIV  A doua jumătate a lui 2020, PLINĂ DE DARURI pentru o zodie norocoasă

zodie
zodie

Astrologul Daniela Simulescu a explicat care este zodia pentru care a doua jumătate a anului 2020 va fi plină de daruri. 

"Intră Marte în semnul vostru, al peştilor. Dacă alţii vor fi mai liniştiţi, mai tăcuţi, voi dintr-o dată vreţi să faceţi lucruri. Şi parcă vă revine speranţa, cheful de viaţă. Normal, o faceţi în stilul propriu, cu un plan înainte, cu validare, siguranţa e foarte importantă. Dar cu Marte în casa întâi, sunteţi dispuşi să începeţi lucruri! 

Venus retrogradează în casa a patra. Stabilitatea relaţiei în care vă aflaţi poate să fie zguduită nu major, ci în mici puncte. Pot apărea tot felul de discuţii care nu sunt grave, dar pentru că va fi şi Marte în Peşti, iar Saturn retrogradează în casa a douăsprezecea, fricile se reactivează. Cu toate aceste tranzite de săptămâna aceasta, aveţi fricile voastre, dar şi treceţi la treabă. 

A doua parte a anului cred că va avea foarte multe daruri pentru voi. Pentru că Mercur acum este în semnul vostru, iar pe urmă va intra în Berbec, în casa valorilor", a declarat astrologul Daniela Simulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel