Partidul Național Democrat, un nou partid pe scena politică

Deputatul Daniel Fenechiu  a anunțat, joi, că la începutul săptămânii viitoare va  depune la Tribunalul București documentele pentru înființarea Partidului Național Democrat. Inițiatorii formațiunii politice sunt 11 deputați PPDD și alte opt persoane, potrivit deputatului PPDD.

Daniel Fenechiu spune că a adunat  peste 35.000 de semnături, iar acestea vor fi depuse, împreună cu documentele necesare la Tribunalul București pentur a putea demara procedurile de înființare a noii formațiuni politice.

"Avem 35.000 de semnături. Luni, la ora 10, vom depune la Tribunal București dosarul de înfiinţare a Partidului Național Democrat. Partidul Naţional Democrat e înfiinţat de 19 persoane, 11 deputaţi. Marea majoritate a oamenilor tineri sunt care şi-au dorit aş intre după ucenicia în diverse activităţi politice în ultimii anii. Toate documentele le puteţi găsi pe pagina de Facebook şi de mânie pe pndonline.eu.

Citește și: Dan Diaconescu pierde controlul în Parlament

Vă întrebaţi de ce un nou partid, de ce noi, ce ne uneşte?

În 2 ani de politică pe care îi am eu am constatat că principala problemă nu e lipsa de programe şi idei ci calitatea umană a celor care se implică. Motivul e de a permite oamenilor oneşti să poată face politică", a anunțat deputatul Daniel Fenechiu într-o conferință de presă desfășurată joi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel