NASA își dezvăluie secretele și publică imagini cu un OZN

După ce  a evitat să declare ani la rândul existența OZN-urilor, NASA a publicat de greşeală câteva imagini în care se poate distinge un obiect strălucitor aflat în spaţiu. Potrivit UFO Sightings Daily, la o privire mai atentă se pare că obiectul care se vede pe fundal ar fi un OZN.

Acest lucru este întărit şi de faptul că oficialii NASA nu au negat existenţa unui OZN în imaginea publicată pe site-ul oficial. UFO Sightings Daily scrie că cel mai probabil oficialii nu au făcut astfel de precizări, pentru că obiectul strălucitor poate trece neobservat dacă imaginea nu este privită cu atenţie, scrie gandul.info.

 "Uitându-te cu atenţie la fotografia NASA se observa un OZN, dar şi o aură strălucitoare în jurul acestuia. Acest lucru indică faptul că o aeronavă este acolo. Se pare că astronauţii de la NASA au crezut că acest lucru este destul de interesant pentru a realiza câteva fotografii, iar una dintre ele să ajungă accidental pe site-ul oficial al NASA”, a scris Scott C. Waring pe blogul său.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel