Victor Ponta: Scandalurile astea de zi cu zi, nu cred că rămân în istorie

Premierul Victor Ponta, invitat luni seară la "Sinteza Zilei", și-a manifestat încrederea că românii, atunci când vor analiza perioada în care el a condus Executivul, vor aprecia realizările guvernului său, deoarece crede că scandalurile de zi cu zi nu rămân în istorie.

Întrebat de către Mihai Gâdea cum ar vrea să rămână în istorie și cum crede că va rămâne în istorie, pentru realizările în această guvernare sau pentru această ultimă parte cu ancheta DNA care pentru foarte mulți este neclară, premierul Victor Ponta a răspuns: "Nu știu dacă neapărat despre cariera mea politică trebuie vorbit ca istorie (...). Categoric, vreau ca această guvernare, nu eu personal, guvernarea USL, să rămână ca acea guvernare care a scos țară din groapă, pentru că în ianuarie 2012 eram într-un cimitir economic și social și o lasă și mâine sau peste un an o țară pe primul loc în Europa la creștere economică, cu excedent bugetar, cu salarii și pensii plătite, și toate celelate drepturi legitime ale oamenilor. (...)

Drama lui Victor Ponta! Dezvăluirea premierului la Antena 3

Scandalurile astea de zi cu zi, nu cred că rămân. Nu vreau să fiu prea subiectiv, dar orice om care se uită zice: "Bine, mă, l-am găsit pe Ponta care a semnat un contract de 2.000 de euro în urmă cu opt ani. Cred că nici dușmanii mei, care-mi tot cer demisia, nu cred. Dar în mod serios, nu m-ați văzut cu vreo geantă de bani, vânzând România. Dar în 2012, de exemplu, Hidroelectrica era pe pierdere. Anul acesta a făcut 800 de milioane profit. Sigur că 800 de milioane, care se furau din banii românilor, noi i-am oprit.  Sigur că am supărat foarte mulți, sigur că atunci când am adus un miliard și jumătate de euro din TVA furați, sigur că s-au supărat. Sigur că atunci când, pe baza sesizărilor noastre, și-au adus aminte procurorii că în 2008 se făceau retrocedări ilegale sigur că și acolo au fost câteva miliarde. Dar eu zic că merită și bine am făcut", a declarat premierul Victor Ponta, la Antena 3.

Mihai Gâdea, întrebare-cheie pentru Victor Ponta. Răspunsul premierului: Ar fi TRĂDARE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel