Victor Ponta a răbufnit: CRIMINALILOR! O să vedem pe 11 decembrie

Victor Ponta a explicat ce se va întâmpla dacă nu se aplică Ordinul 75/2009 privind recalcularea prețurilor medicamentelor pe bază anuală.

"Sa va explic pe romaneste ( limba aia pe care nu o inteleg nici Tehnocratii nici Propagandistii) - prin neaplicarea in 2016 a Ordinului 75 ( care prevede ca romanii sa aiba acces la medicamente la pretul cel mai mic din UE) tocmai platim 400 MILIOANE EURO / an in plus din Bugetul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate/ si avem un numar de mii sau zeci de mii de romani care mor sau isi agraveaza bolile pentru ca nu isi permit sa cumpere anumite medicamente scumpe!

Unde se duc cei 400 milioane Euro? In profitul companiilor internationale producatoare - adica acele companii care l-au numit si il sustin pe "tehnocratul" Vlad Voiculescu ( cel care a lasat salariul de 10 ori mai mare de la Viena ca sa fie ministru si e de acord sa se mai "sacrifice" 4 ani pe listele parlamentare ale USR si in viitorul guvern PNL-USR)!

400 MILIOANE EURO paguba anuala pentru sistemul de sanatate din Romania - mii de morti si bolnavi ramasi fara medicamente !!! Gorghiu, Clotilde , Tapalaga, Mandruta si restul "Sectei" - oare o sa organizati un protest pe Facebook in fata la Ministerul Sanatatii???

Criminalilor - pe 11 Decembrie o sa vedem ce cred restul de 19.999.997 de romani care nu se lasa manipulati de voi!", a transmis Victor Ponta.

[citeste si]

Amintim că Liviu Dragnea i-a solicitat, luni la Parlament, lui Dacian Cioloş să dispună ca ordinul care permite micşorarea preţului la medicamente să fie emis imediat şi a acuzat Ministerul Sănătăţii că apără interesele companiilor farmaceutice în dauna poporului român: "Practic, acest minister a ales să sprijine şi să ofere mai multe venituri celor care au deja foarte multe, negândindu- se că trebuie ajutaţi românii din clasa mijlocie şi românii care, din păcate, uneori nu au ce mânca. Domnule prim-ministru, vă cer foarte ferm să dispuneţi ca ordinul care permite micşorarea preţului la medicamente să fie emis imediat".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel