Ultimă Oră! Anunț oficial despre dosarul lui Cătălin Predoiu la DNA

După zvonurile conform cărora Cătălin Predoiu ar fi cercetat de DNA într-un dosar disjuns din "Gala Bute", a fost făcut anunțul oficial cu privire la acest subiect.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, i-a întrebat joi pe liderii PNL dacă au cunoștință despre faptul că foștii miniștri ai Guvernului Boc, Cătălin Predoiu și Gheorghe Ialomițeanu, ar fi cercetați penal într-un dosar disjuns din cel referitor la "Gala Bute".

Vezi aici detalii: Cătălin Predoiu, amenințat de PSD cu un dosar "Gala Bute"

Prezent, joi, alături de Codrin Ștefănescu, în emisiunea "100 de minute", de la Antena 3, europarlamentarul PNL Cristian Bușoi a transmis, "în mod oficial", că nu există nici un dosar penal pe numele premierului din umbră al liberalilor.

"Nu există nici un dosar penal pe numele dlui Cătălin Predoiu. Asta este o chestiune pe care o transmitem în mod oficial. E o chestiune pe care am primit-o și o pot spune în mod oficial, fără nici o ezitare.

E o diferență între o sesizare și începerea urmăririi penale sau chiar un dosar penal constituit pe numele unei persoane", a transmis Cristian Bușoi.

Citește și: Gorghiu îi răspunde lui Ponta, după ce premierul a ironizat-o

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel