Război între Palate. Sondaj catastrofal pentru Victor Ponta și Klaus Iohannis. "Mai gândiți-vă și la noi!"

Un sondaj realizat de Open Road în mediul online arată cum văd internauții relația dintre premierul Victor Ponta și Klaus Iohannis, una nedorită de peste 80% dintre ei.

71,55% dintre respondenți sunt sunt absolut convinși că în România are loc un război între Palatul Cotroceni și Palatul Victoria. 12% susțin că războiul Victor Ponta-Klaus Iohannis este de formă și 11% că este "sarcină de serviciu". 5% nu știu. 

De ce a convocat Klaus Iohannis CSAT. Ce crede Traian Băsescu

81,47% dintre respondenți spun că nu și-au dorit, când au mers la vot, o luptă între Palate. Înainte de alegerile prezidențiale, ne amintim că premierul Victor Ponta și fostul președinte Traian Băsescu erau într-un conflict generalizat, cu momente de coabitare și momente de jigniri transmise la televiziuni.

Război total între Palate. Victor Ponta refuză să participe la depunerea jurământului lui Iulian Matache

59% sunt de părere că este revoltător ca Președinția și Guvernul să se implice în politica dintre partidele aflate la Putere și cele din Opoziție. Cine câștigă din bătălia politică? "Dușmanii țării" este părere majorității- 40,5%.

Cel mai votat mesaj pe care cei care au răspuns sondajului îl transmit celor două palate este "Mai gândiți-vă și la noi". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel