Radu Tudor: Klaus Iohannis și Gabriel Oprea se întâlnesc, luni, la Palatul Cotroceni

Jurnalistul Radu Tudor susține că președintele Klaus Iohannis se va întâlni, luni, la Palatul Cotroceni, cu vice-premierul Gabriel Oprea. Întrevederea dintre cei doi ar urma să aibă loc la o zi după ce premierul Victor Ponta a anunțat că îi va solicita președintelui să-l desemneze pe Gabriel Oprea în funcția de prim-ministru interimar.

Vezi și: Victor Ponta se autosuspendă din funcție și îi cere lui Klaus Iohannis să îl numească pe Gabriel Oprea premier interimar

Radu Tudor a precizat că întâlnirea dintre președinte și vice-premier ar urma să aibă loc înainte de ora 17:00, când Klaus Iohannis va fi prezent în Parlament, pentru a prezenta noua Strategie Națională de Apărare.

”Maine la Palatul Cotroceni are loc o intalnire intre presedintele Klaus Iohannis si vicepremierul Gabriel Oprea. Acesta din urma a fost propus ca premier interimar pentru 30 de zile de Victor Ponta, aflat in convalescenta dupa operatia la genunchi.

Intalnirea va avea loc pina la ora 17,00, cand Klaus Iohannis va fi prezent in Parlament pentru a prezenta noua Strategie Nationala de Aparare”, a scris, duminică, pe blogul său, jurnalistul de la Antena 3.

Citește și: Călin Popescu Tăriceanu, despre posibilitatea de a-l succeda pe Victor Ponta în funcția de premier

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel