EXIT-POLL SOCIOPOL Antena 3, tur II. Rezultate alegeri prezidențiale 2014. Câștigătorul bătăliei Ponta-Iohannis

Rezultate alegeri prezidențiale 2014, tur doi. Exit-poll Sociopol Antena 3. Primele rezultate ale exit-poll-ului realizat de Sociopol pentru Antena 3 îl dau câștigător pe Victor Ponta, cu un scor de 50,9%. Contracandidatul liderului PSD, liberalul Klaus Iohannis, a obținut 49,1%, conform aceluiași institut.

Conform datelor furnizate de Biroul Electoral Central, premierul Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC, a obținut în primul tur al alegerilor prezidențiale 40,44% din voturi. Pe locul doi s-a plasat Klaus Iohannis, candidatul Alianței Creștin Liberale (ACL), cu un scor de 30,37%.

 În primul tur al alegerilor prezidențiale, exit-poll-ul realizat de Sociopol și difuzat de Antena 3 la ora 21:00 determina un scor de 40% pentru Victor Ponta și unul de 31% pentru Klaus Iohannis.

Institutul Sociopol a fost înființat la finalul anului trecut de sociologul Mirel Palada, consilier de stat al prim-ministrului și fost purtător de cuvânt al Guvernului. Sociopol este deţinut de Mirel Palada, în proporţie de 95%, şi de soţia sa Florentina Palada, în proprorţie de 5%. Florentina Palada este şi administratorul casei de sondare a opiniei publice.

EXIT-POLL CURS-AVANGARDE TVR, turul II: Rezultate alegeri prezidențiale 2014, finala Ponta-Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel