Zvon de divorţ în familia deputatului PDL, Cristian Boureanu

Valentina_Pelinel_si_Cristian_Boureanu
Valentina_Pelinel_si_Cristian_Boureanu

Stau mai mult separaţi, dar neagă zvonurile unei despărţiri. Jurnaliştii de la Click! scriu că top modelul Valentina Pelinel şi deputatul PDL Cristian Boureanu ar avea probleme în căsnicie, după un mariaj de şapte ani,  scriu ziariştii de la Click!.

Cei doi petrec tot mai mult timp departe unul de celălalt: ea îşi onorează contractele de modeling din America, iar el a fost la Viena pentru a-şi trata o afecţiune a spatelui.

Cristian Boureanu neagă, însă, că relaţia dintre el şi soţia sa ar avea de suferit.

"Noi nu divorţăm, sunt doar nişte zvonuri răutăcioase. Din când în când apar aceste bârfe şi nu ştiu de unde vin. Este adevărat că am stat două săptămâni internat în Austria pentru că am probleme cu coloana, iar Valentina este în America să rezolve nişte treburi, doar atât, nimic mai mult", a declarat politicianul, pentru Click!.

Informaţii despre o posiblă despărţire a cuplului a mai fost şi în primăvara acestui an, când, la o petrecere, cei doi s-au certat de faţă cu mai mulţi prieteni, unde s-au folosit cuvinte dure şi s-a rostit şi termenul "divorţ", de către Valentina.

De asemenea, nici situaţia materială a tânărului parlamentar nu mai este atât de prosperă.

Cristian Boureanu n-ar fi la primul divorţ, fiind cunoscut faptul că prima lui soţie l-a părăsit pentru naşul lor de cununie, nimeni altul decât fostul ministru de Finanţe, Sebastian Vlădescu, care, ulterior a abandonat-o.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel