Zodiile care și-ar putea găsi sufletul pereche în această vară. Mihai Voropchievici: Jumătatea ideală va apărea pentru trei nativi

Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt zodiile care și-ar putea găsi sufletul pereche în această vară.

 

„Jumătatea ideală în această vară va apărea pentru trei zodii, nu mai mult. Puțin și bun. Măcar cele trei zodii să nu stea degeaba și să aibă șanse mari să dea peste dragostea visată, adică sufletul pereche. Cele trei zodii sunt: Balanță, Rac și Taur”, a spus Mihai Voropchievici. 

Balanță

„Balanţele riscă să nu mai fie singure pentru prea mult timp deoarece ele, de multe ori când vor să fie mai rele, încep să fie extrem de dure cu ele însele când vine vorba de iubire. Balanţa este o zodie foarte pretenţioasă şi dacă anterior a avut o relaţie care nu a funcţionat, dar care în primă fază a părut că este ideală, pe baza dezamăgirilor din trecut şi a încrederii pe care nu o mai acordă multor oameni, o parte din Balanţe au ales să se focuseze pe orice altceva în afară de iubire. Se refugiază în muncă, de multe ori se refugiază într-un hobby. Fac orice numai să nu ajungă din nou să simtă că au fluturi în stomac.

Dar s-au gândit astrele că dacă tot sunt în suferinţă, și sunt foarte multe, să le pregătească marea întâlnire cu potenţiala persoană căreia să-i acorde iubirea, dar să primească la rândul lor iubire. O Balanţă nefericită e o Balanţă care nu primeşte iubire. Pe cât de multă iubire are să ofere, nativul din Balanță se mulţumeşte cu puţin, dar să fie constant. Întâlnirea cu sufletul pereche trebuie să fie una total neaşteptată. Recomandarea pentru Balanţe este să lase cerebralul deoparte. Dragostea și parteneriatul nu se fac cu cap.

Balanţelor, faceţi bine şi ascultaţi-vă inima şi nu veţi da greş. Şi dacă și-a ascultat inima, o Balanţă îndrăgostită face mult tam-tam. Toată lumea trebuie să știe. Nu e un secret când Balanța e îndrăgostită”, a precizat Mihai Voropchievici. 

Rac

„Racii vor renunţa la o iubire toxică, la relaţia pe care o au în momentul de faţă. La scurt timp după ce s-au cunoscut mai bine, și-au nutrit și ceva sentimente și unul, și celălalt, încep să apară tot felul de disensiuni mici, divergențe de păreri.

Sunt mânaţi de pasiunea înflăcărată pe care o au majoritatea Racilor care nu credeau în iubire, până când cineva le dă lumea peste cap. Se întâmplă să apară chiar întâmplător în viaţa Racilor, însă trebuie să fie dintr-un grup mai mare. De aici începe marea selecţie pentru Raci, pentru că Racul este conştient de ce va face şi atunci devine foarte selectiv. El nu se exteriorizează, nu spune, nici măcar unui prieten. Caută singur, află toate dedesubturile, e şi cerebral, nu numai afectiv. Racii când se îndrăgostesc şi dau de ceva fierbinte, devin roşii.

Ei, în general, trăiesc în trecut, în relaţii nerealizate pe care le-au avut cu ani în urmă”, a declarat Mihai Voropchievici. 

Taur

„Taurii se îndrăgostesc când se aşteaptă mai puţin. Ca şi Racii, majoritatea nativilor din Taur vor privi dincolo de aparenţe, dar rapiditatea cu care li se pune pata pe o anumită persoană este ceva de neimaginat. Explozia afectivă vine foarte rapid. În cazul femeilor Taur, dacă în primele trei zile nu l-au cucerit şi nu l-au adus în curtea lor, le-a trecut.

La nativii din Taur doar trei zile durează dragostea la prima vedere. Ei sunt, în general, mari maeştri în crearea scenariilor, iar toate visele lor sunt spulberate doar atunci când persoana de care se îndrăgostesc îşi expune defectele. Ei vor să vadă numai partea frumoasă. Sunt patronaţi de Venus şi nu vor să accepte defectele. Ulterior, pe parcurs vor depista şi aceste defecte. Fiind schimbători ca vremea, mulţi Tauri se vor speria de anumite comportamente şi atunci tind să se lase conduşi de temerile, de fricile lor. Totuşi, astrele spun că le-au pregătit ceva spectaculos în materie de iubire. Adică, pe parcursul acestei veri, mulţi dintre nativii zodiei Taur vor cunoaşte o persoană la care nu vor putea să renunţe.

Îşi vor da seama că sufletul lor pereche este deja cineva cunoscut pentru că, asemănător Racului, Taurii tot prin anturaj, prin prieteni, colegi de muncă, aşa reuşesc să îşi găsească parteneriate”, a adăugat Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel