ZODIA favorizată de Venus. Impactul Eclipsei de Lună, din 19 noiembrie. ”Vă face să vă simțiți bine, folosiți-l”

foto Pixabay/ Horoscop Capricorn
foto Pixabay/ Horoscop Capricorn

Nativii unei zodii sunt într-un moment important al vieții lor, fiind favorizați. 

”Relația cu copiii poate suferi, aflați lucruri despre ei, că nu-i puteți controla 100%. Cei care nu aveți copii s-ar putea să luați decizii legate dacă vreți să faceți copii, să începeți un tratament, dar să nu o faceți obsesiv sau pentru a umple un gol pe care nu-l puteți controla. 

Venus este în semnul vostru până în martie, mai are până când retrogradează. Gătiți-vă, aranjați-vă, coafați-vă, ocupați-vă de look-ul vostru, de garderoba voastră, indiferent de buget, de resurse, de timp, găsiți ceva care să vă facă să vă simțiți bine. Folosiți-l pe Venus, indiferent dacă sunteți singur sau nu, vă va face să vă simțiți bine” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, pentru nativii zodiei Capricorn sau cu ascendent în Capricorn. 

Vezi mai mult în video: 

Urmează o Eclipsă de Lună, dar și o Lună Plină în Taur, pe 19 noiembrie

 

”Unul dintre evenimentele marcante ale anului 2021 este Eclipsa de Lună/Luna Plină în Taur din data de 19 noiembrie. Nu aș face atâta caz din acest eveniment, doar că de data aceasta Luna va fi conjunctă cu Algol, cea mai nefastă stea fixă. Taurii și Scorpionii, mai ales cei născuți în 15/16/17/18/19/20/21 mai - noiembrie vor fi cei mai afectați. În rest, vom observa atât la nivel național, cât și mondial, tot felul de situații toxice. Relațiile și parteneriatele începute în această perioade nu vor fi cele mai potrivite”, avertizează astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu.

Vezi mai mult aici

Iată cum influențează Eclipsa de Lună nativii din Capricorn

Eclipsa de Lună/Luna Plină este un moment potrivit pentru o ruptură sau renunțare. Pentru că evenimentul se va petrece pe axa Taur-Scorpion, ne vom confrunta cu nevoia de a ne separa de atașamentele toxice, bolnăvicioase, care ne țin în postura de victimă. Sau măcar pentru a ne da seama care sunt acestea.

Chiar dacă nu ești printre vizații de Eclipsa de Lună/Lună Plină, astrele te invită să îți pui următoarele întrebări în jurul datei de 19 noiembrie. 

”Nevoile mele versus nevoile altora. Țin cont de pasiunile mele sau ale altora? Mă implic în unele proiecte doar pentru a le face pe plac prietenilor? Planurile mele de viitor sunt bazate pe așteptări legate de alții? Ce îmi face mie inima să salte? Ce înseamnă iubirea pentru mine și nu pentru alții?” arată Astrosens pentru zodia Capricorn

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel