Zgardă cu diamante și cremă cu aur de 24k. Ce alte cadouri de lux pregătește Martha Stewart pentru Crăciun

foto: Freepik
foto: Freepik

În pragul sărbătorilor de iarnă, Martha Stewart se implică profund în pregătiri pentru a oferi celor dragi cadouri de excepție, pe care le-a testat personal. Unele dintre ele au fost probate inclusiv de către cei mai blănoși membri ai familiei - cățeii.

„În fiecare an, cumpăr ceva extraordinar pentru casa mea”, se laudă vedeta de 82 de ani. De data aceasta a ales un obiect special de decor – o căprioară vintage, realizată dintr-o piatră rară, care a fost creată în 1900, în Belgia. Însă nu toate cadourile pe care și le face singură, de Crăciun, sunt antichități, unele sunt articole cât se poate de moderne și, pe deasupra, excentrice.

Adoră, de asemenea, să pregătească surprize și pentru prietenii ei: „Cadourile mele preferate sunt un set de la Mario Bădescu și un tratament cosmetic într-un spa din New York. Cred că prietenii mei ar fi destul de triști dacă n-ar găsi așa ceva sub brad, anul aceasta”, a mărturisit experta în lifestyle, potrivit Page Six.   

Dar surprizele de Crăciun pregătite de Martha Stewart pentru prietenii ei nu se opresc aici. Ea a decis să experimenteze personal câteva produse cosmetice pe care acum le oferă cu bucurie altora, potrivit Bazaar. Astfel, Moș Crăciun va aduce celor apropiați fericirea într-un borcan de Clé de Peau Beauté’s La Crème, o cremă de față care costă 476 de dolari. Și surpriza este că se află la o ofertă specială! Prețul său ridicat se datorează ingredientului special pe care-l conține, și anume aurul de 24 de carate!

Și câinilor ei le va cumpăra câte o zgardă nouă, ca în fiecare an. Tot cu diamante! Cu toate acestea, Martha spune că cele mai prețioase daruri sunt revederea cu cei dragi, masa luată împreună și clipele care rămân nealterate-n timp și se transformă în amintiri pe viață.

„Pentru mine, cele mai prețuite cadouri sunt cele sentimentale. Acestea reprezintă tangibil momente împărtășite, experiențe unice și legătura cu cei pe care-i iubim”, a subliniat Martha Stewart, simbolul american al unui stil de viață frumos, echilibrat și apreciat de milioane de oameni din întreaga lume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel