X Factor. Mesaj puternic, despre copiii cu dizabilități. Brenciu, marcat: O singură rugăminte

Descriere foto:

Leonard Pârvu a reuşit să aducă lacrimi, la X Factor. Băiatul a venit să transmiă un mesaj puternic, despre persoanele cu dizabilităţi, sora lui aflându-se în aceeași situaţie.

"Am venti să transmit un mesaj. Am un mesaj special, o piesă scrisă de mine despre copiii cu dizabilități. Mi-e greu să vorbesc despre sora mea. Are tetrapareză spastică, aşa s-a născut. Face recuperare de la un an şi acum are 7. Îmi doresc foarte mult să se facă bine. Este foarte deşteaptă. La trei ani, ştia foarte multe pentru vârsta ei. Este în clasa zero, învaţa foarte bine", povestește concurentul.

Leonard Pârvu s-a prezentat în fața juraților cu o compoziție personlă, purtând un tricou pe care avea inscripționat textul "diazbilitatea nu este contagioasă". Jurații l-au urmărit emoționați, iar mama, în culise, a plâns pe parcursul intepretării sale.

"Momentul a fost unul foarte special. Un text scris foarte bine", a spus Carla s Dreams.

"Eu am o singură rugăminte. Vreau neapărat să aud încă o dată un vers, acela cu picioarele desculţe şi sandalele", l-a rugat Horia Brenciu. Iar Leonard nu a ezitat nicio clipă.

"Pentru un om cu picioarele goale, fericirea este o pereche de sandale / Pentru cel olog, se ştie, să meargă ar fi o bucurie".


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25