VLAD, episod nou 6 mai 2019. „Cum ai putut să mă sacrifici?”

Facebook / VLAD
Facebook / VLAD

Un nou episod din serialul „VLAD” va fi difuzat luni seară, la Pro TV.

VLAD, 6 mai 2019, episod nou. Leo se gândește din ce în ce mai mult la Adrian, începe să-l vadă peste tot, are viziuni și coșmaruri care nu-l mai lasă să trăiască în pace. "Ce face fratele clește? De ce m-ai omorât? Îi înțeleg pe ceilalți, dar noi? Eram ca frații... Nimic nu e mai presus de asta. Cum ai putut să mă sacrifici, nu te-a durut sufletul?", îi spune Adrian de fiecare dată când apare.

VLAD, 6 mai 2019, episod nou. Luni, de la 20:30, începem să vedem o altă față a lui Leo, care este urmărit în permanență de imaginea prietenului său, devine disperat și-i alungă pe toți cei care lucrau cu el, însă îl roagă pe Tibi să-i rămână alături.

VLAD, 6 mai 2019, episod nou. Nu înțelege cum de a fost trădat de oamenii care-i erau aproape și începe să creadă că totul are legătură cu Adrian, dar și cu Vlad, care i-a spus la un moment dat "șefule Clește". Dezamăgirea lui ia forme nebănuite și încearcă să-i omoare pe toți la cazinou, când Ștefan îi pregătește o petrecere surpriză.

VLAD, 6 mai 2019, episod nou. Ce se întâmplă acolo și cum reacționează prietenii lui, vedem în cel de-al unsprezecelea episod VLAD.

VLAD, 6 mai 2019, episod nou. Luni, de la 20:30, vom vedea și cum începe Titi să-l șantajeze pe Ștefan, dar și cum ajung Eliza și Vlad să se apropie din ce în ce mai mult, anunță protv.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel