VLAD episod 5, 25 martie 2019. Răsturnări de situație - video

Facebook / VLAD
Facebook / VLAD

PRO TV difuzează, luni, episodul cu numărul cinci al serialului „Vlad”.

VLAD episod 5, 25 martie 2019. Pentru prima dată de la dispariția lui Adrian, Eliza se întâlnește cu Maria și cu Răzvan la mormânt. Chiar dacă băiatul încearcă să o alunge pe fosta iubită a fratelui său, Maria o oprește, iar Eliza îi invită la casa Dragomir, acolo unde este și Vlad. Întâlnirea va fi una extrem de emoționantă și își va pune amprenta asupra mamei într-un mod care îi șochează pe toți cei prezenți.

VLAD episod 5, 25 martie 2019. În viața lui Ștefan își face apariția Carla, o femeie superbă, care încearcă să-l cucerească, cu pași mici, dar foarte siguri. Pentru că soțul ei nu îi este alături atunci când câștigă un premiu important, Eliza decide să accepte invitația la cină a Roxanei și a lui Vlad și merg împreună la restaurantul în care Adrian a cerut-o în căsătorie cu mulți ani în urmă.

VLAD episod 5, 25 martie 2019. Cum va reacționa Eliza și dacă își va putea stăpâni emoțiile în momentul în care Vlad o întreabă despre iubire și relații anterioare, în cel de-al cincilea episod VLAD.

VLAD, video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel