Vlad Chiricheş după meciul cu Germania: "Am scăpat bine cu doar un gol primit"

Facebook Echipa Nationala a României
Facebook Echipa Nationala a României

Vlad Chiricheş, căpitanul echipei naţionale, spune că tricolorii au "scăpat bine cu doar un gol primit" în meciul cu Germania, din preliminarii CM 2022. 

"E clar că am avut de suferit împotriva unei echipe foarte puternice, dar cred eu că pe alocuri am avut şi noi momente bune şi am fi putut, cu puţină şansă, să scoatem un rezultat bun. Dar nu s-a putut, trebuie să continuăm cu atitudinea cu care am terminat această partidă şi să câştigăm celelalte jocuri. Era clar că trebuia să alergăm mult, am avut în faţa noastră campioni şi a fost greu. E adevărat că am avut mult de alergat, dar am avut o atitudine bună zic eu.

Ştiam că ne aşteaptă un meci greu, pentru că Germania are în componenţa sa numai jucători foarte buni. Sunt un grup puternic chiar dacă în ultimii doi ani nu au avut evoluţii extraordinare. Eu sunt obosit, am avut mult de alergat după atacanţii lor, dar până la urmă cred că am scăpat bine doar cu un gol primit", a declarat Chiricheş, conform Agerpres. 

Obiectivul, locul doi

"Dacă vom continua cu aceeaşi atitudine şi cu dăruirea din acest joc cred că putem să câştigăm restul jocurilor. Cred că este clar obiectivul nostru, să terminăm pe locul doi. Am fi vrut mai multe în acest joc, nu s-a putut, e clar că Germania e favorita grupei şi noi sperăm să terminăm pe locul doi", a mai spus Chiricheş. 

România va întâlni Armenia miercuri, în următorul meci din preliminariile CM 2022. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel