Virgil Guran despre ședința PDL din PNL: Paritate, ca să nu fie discuții

Vlad Manolache / 18 iul 2018 / 18:20 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Aripa PDL din Partidul Național Liberal își face planul pentru anul viitor. Parlamentarul Virgil Guran a dezvăluit ce s-a stabilit astăzi în grupul foștilor parteneri ai lui Traian Băsescu. 

Ședința separată, de astăzi, a foștilor pedeliști, membri ai Partidului Național Liberal, arată că oamenii lui Vasile Blaga încă ridică pretenții și negociază mai degrabă ca membri ai unui partid dintr-o alianță, decât ca parte a echipei conduse de Ludovic Orban. Parlamentarul Virgil Guran a dezvăluit care a fost motivul principal pentru care s-a impus o ședință separată a aripii PDL din PNL.  

"Ca să nu avem discuții"

"Noi am avut mai demult o discuție, chiar când s-au unit cele două partide, că inclusiv la europarlamentare se vor desemna candidați de ambele partide, într-un fel de paritate, ca să nu fie discuții. Suntem o echipă, dar s-a ajuns la următoarea concluzie: 'mă, ca să nu avem discuții cine candidează, cum candidează, veniți cu propuneri și o să fie, probabil, pe liste eligibile, șase din fostul PNL, șase din fostul PDL', ceva de genul acesta. Și probabil de aceea au făcut această întâlnire. În același timp, vă spun sincer, vor să dezmintă acele povești că din fostul PDL cineva vrea să destabilizeze, să schimbe conducerea și o să vedeți că o să se iasă cu un comunicat foarte clar. Noi, pe patru august vom stabili criteriile pentru europarlamentare și atunci, imediat după august își vor depune candidaturile, iar oamenii au nevoie de voturi. Cei care doresc să candideze au nevoie de voturi, fiecare discută cu colegii din teritoriu 'mă susți, nu mă susți'", a declarat liberalul Guran la Antena 3.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22