Victor Rebengiuc, Radu Beligan şi Olga Tudorache vor avea stele pe Walk of Fame

walk of fame bucuresti
walk of fame bucuresti

Victor Rebengiuc, Radu Beligan şi Olga Tudorache vor primi câte o stea pe Walk of Fame, un spaţiu din Bucureşti dedicat „valorilor artistice ale teatrului şi filmului românesc“, inaugurat luni cu steaua lui Florin Piersic, a declarat George Ivaşcu, directorul Teatrului Metropolis.

George Ivaşcu, directorul general al Teatrului Metropolis - care derulează proiectul Walk of Fame în colaborare cu magazinul Cocor şi Asociaţia de Turism a Municipiului Bucureşti -, a declarat luni, la inaugurarea aleii celebrităţilor, situată în Piaţa Timpului, aflată în vecinătatea magazinului Cocor şi a centrului istoric al Capitalei, că toţi marii actori de teatru şi film vor primi câte o stea, transmtie Mediafax. În principiu, a mai spus acesta, algoritmul de selecţie a personalităţilor va fi bazat pe data de naştere a acestora.

Ivaşcu a mai spus că următorul actor care va primi o stea pe Walk of Fame va fi probabil Victor Rebengiuc, care este născut în februarie, urmând ca în fiecare lună să fie onorată câte o personalitate din cinematografie sau teatru.

Urmând modelul celebrului bulevard Walk Of Fame din Los Angeles, proiectul din Piaţa Timpului din Capitală va deveni un punct de referinţă pentru cultura română prin găzduirea stelelor ce omagiază artişti români consacraţi, cred iniţiatorii.

Walk of Fame a fost inaugurat luni în Capitală, prin dezvelirea primei stele, ce poartă numele actorului Florin Piersic, în prezenţa câtorva sute de persoane.

Citeşte şi:

Florin Piersic, prima stea pe Walk of Fame din Bucureşti

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel