Vanity Fair prezintă topul celor mai proaste topuri din 2010

Vanity Fair prezintă topul celor mai proaste topuri din 2010
Vanity Fair prezintă topul celor mai proaste topuri din 2010

Revista Vanity Fair a publicat, la sfârşitul săptămânii trecute, un clasament insolit - Top 10 al celor mai proaste Top 10 din anul 2010, potrivit ediţiei online a publicaţiei.

În opinia editorilor revistei Vanity Fair, acest top 10 cuprinde cele mai dezgustătoare, groteşti, aberante şi idioate topuri publicate în presa americană în 2010, însoţite de comentariile reprezentanţilor acestei publicaţii, transmite Mediafax.

Locul 10 - Top 10 al celor mai creative feluri de a-i spune partenerului de viaţă că eşti însărcinată - alcătuit de medicul Linda Galloway. Cele mai multe dintre sugestiile din acest top se bazează pe elementul surpriză. Exemplu: "Concepeţi o efigie a fetusului dumneavoastră în care înfigeţi câteva artificii pe care le aprindeţi când soţul dumneavoastră ajunge acasă".

Locul 9 - Top 10 al mâncărurilor etice - alcătuit de revista GQ. Cine ar fi ştiut că ipocrizia poate fi atât de "delectabilă", se întreabă editorii celebrei publicaţii? Exemplu: carne de pui de găină crescuţi doar cu lapte degresat şi nepasteurizat care le atrofiază muşchii.

Locul 8 - Top 10 al poziţiilor sexuale recomandate în noaptea de Halloween - alcătuit de site-ul AskMen.com. O altă dovadă, dacă mai este nevoie de a demonstra aşa ceva, a faptului că orice lucru care se doreşte a fi ispititor nu ar trebui niciodată să se numească "Tail In The Crypt" ("Coada din criptă", parafrază după titlul serialul horror "Tales from the Crypt/ Povestiri din criptă") şi nici "Sleepy Bat" ("Liliacul adormit", parafrază după titlul animaţiei "Sleeping Beauty/ Frumoasa din pădurea adormită").

Locul 7 - Top 10 al rujurilor de buze - realizat de Elle Fowler - Video Torture: Extreme Makeup Edition. Înainte ca aceasta (Elle Fowler, n.r.) să termine de descris primul ruj din acel top, veţi începe să imploraţi cerul să vă transforme într-un pui de găină (crescut doar cu lapte degresat şi nepasteurizat care atrofiază muşchii), spun editorii Vanity Fair.

Locul 6 - Top 10 al frazelor lipsite de sens folosite de actorii din serialul "Jersey Shore" - realizat de postul VH1. Avertisment: Dacă veţi avea curiozitatea de a citi acest top vă expuneţi riscului de a rosti, beat fiind, una dintre acele fraze, cu ocazia apropiatelor petreceri de Crăciun şi veţi resimţi apoi o ruşine copleşitoare, ce nu va putea fi uitată niciodată.

Locul 5 - Top 10 al celor mai duri şerifi americani din Biroul Antiimigraţie - realizat de Fox News. Dacă s-ar putea acorda o medalie pentru corupţie şi meschinărie, aceşti băieţi ar câştiga-o detaşat. De fapt, exact pentru aceste lucruri au fost decoraţi. Preferatul editorilor revistei Vanity Fair: şeriful care a vrut să sape un şanţ de securitate în jurul oraşului Yuma din statul Arizona, umplut cu apa din Colorado River.

Locul 4 - Top 10 al dorinţelor femeilor lesbiene care vor să participe la Lilith Fair 2010 (festival muzical itinerant la care participă exclusiv cântăreţe şi trupe alcătuite din femei, creat de cântăreaţa canadiană Sarah McLachlan, n.r.) - alcătuit de revista SheWired. În acest top se regăsesc câteva dorinţe din categoria clişeelor - "Îmi doresc să o văd pe Ke$ha participând la un concurs de tricouri ude" sau "vreau să dansez ca stripperii din trupa de dansatori ai Madonnei" -, însă fraza care a captat atenţia editorilor de la Vanity Fair a fost următoarea: "Îmi doresc ca Sarah McLachlan să organizeze un târg de adopţie a animalelor (Pet Adoption Fair)".

Locul 3 - Top 10 al celor mai prietenoase oraşe pentru câini - alcătuit de Dog Fancy Magazine. Dacă "Ample Vet Care" şi "Events Celebrating Dogs and Their Owners" reprezintă standardele după care vă ghidaţi atunci când alegeţi oraşul în care vreţi să locuiţi, atunci ar fi bine să vă mutaţi în îndepărtatele Sioux Falls (statul South Dakota) sau în Lincoln City (statul Oregon) şi să părăsiţi imediat oraşul New York (considerat oraşul cu cel mai mare număr de animale de companie din SUA).

Locul 2 - Top 10 al videoclipurilor dedicate lui Pac-Man - alcătuit de SocialTimes. Dacă îndrăzniţi să credeţi că veţi putea rezista acestor clipuri îngrozitoare, vă înşelaţi. Consultând acest top, veţi constata ulterior că Pac-Man (sau doamna Pac-Man) va înghiţi foarte repede 30 de minute din ziua dumneavoastră de lucru.

Locul 1 - Top 10 al oraşelor americane infestate cu ploşniţe - alcătuit de The Daily Beast. Prima poziţie în acest top este ocupată de "Lista celor 10 persoane, singurele rămase din America, ale căror locuinţe nu au fost infestate cu ploşniţe".

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy