Val Vâlcu, ironii în rafală la adresa PNL. "Ne-au scăpat de Dragnea şi ciuma roşie"

Val Vâlcu a lansat mai multe ironii la adresa PNL, în toiul negocierilor pentru funcţii în Guvern şi Parlament de la Vila Lac. 

"Ştiţi cum se numesc acum ministerele? Principii. Cu sinonimul program de guvernare. Aşa ne-a zis dl Gheorghe Falcă (europarlamentar PNL). Că ei negociază principii, programe de guvernare. USR plus, aş spune, PNL minus, dacă mă întrebaţi legat de negocieri de funcţii. 

Se dau banii pe pielea ursului din pădure, pentru că acum planul de rezilienţă, acele 30 de miliarde, este fum. UE tocmai le-a spus să mai lucreze la planul de rezilienţă. 

Cât despre cearta asta, eu aşa îmi imaginez că se certau pe loja de pe Titanic. PNL, forţele de dreapta, au obţinut 50 la sută din 25 la sută. Adică 12,5 la sută au încredere în ei. Ăsta e capitalul de încredere cu care pleacă în cea mai grea criză previzibilă. Economică, sanitară, etc. 

Sunt convins că cetăţenii vor dobândi pe zi ce trece tot mai multă încredere, mai ales că ne-au scăpat de Dragnea şi Ciuma Roşie.", a explicat Val Vâlcu la Antena 3.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel