USR, luat cu asalt. Coadă la ușa unei filiale: Nume celebre care s-au înscris

Organizația USR Bistrița-Năsăud, care are doar 11 membri,  a fost luată cu asalt de persoane care vor să fie membri ai partidului.  

Organizația USR Bistrița-Nădăud a primit, într-o singură săptămână, 100 de cereri de adeziune. Vin în urma unei campanii de atragere de noi membri, lansată pe Internet. 

”Am dat drumul la înscrieri pe portalul propriu. Vrem să vă spunem că, într-o săptămână de când am lansat campania, am depăşit deja 100 de formulare de înscriere trimise, la nivel de judeţ. Ritmul este foarte încurajator pentru noi, însă vom continua pe aceeaşi direcţie, cu aceleaşi probe pe care le-am avut şi noi înainte de a ajunge membri USR. Îi vom filtra şi îi vom verifica pe fiecare dintre doritori”, a declarat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, purtătorul de cuvânt al filialei, Mihai Bălan, potrivit Agerpres. 

[citeste si]

Jumătate dintre cererile de adeziune au venit din partea unor tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 30 ani. Bălan afirmă că printre cei care au făcut cerere de înscriere în USR s-ar număra şi "nume celebre" din politica judeţului Bistriţa-Năsăud.

”Au fost nume celebre care s-au înscris, bineînţeles că respectăm confidenţialitatea datelor, dar din start anunţăm că este un subiect închis pentru noi, nu ne abatem de la niciun fel de regulă, indiferent cine vine”, a precizat reprezentantul USR.

În USR se pot înscrie foști membri ai altor partide, dar nu persoane care au avut funcții de conducere în alte partide. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel