US Open 2015: Roger Federer, gest emoționant pentru un copil strivit în mulțime

Roger Federer a impresionat la finalul meciului disputat în sferturile de finală de la US Open, împotriva lui Richard Gasquet, cu atenția specială acordată unui copil din tribune, strivit de cei care doreau autografe. 

Federer (34 ani), fostul număr unu mondial şi al doilea favorit al competiţiei de la New York, a trecut fără probleme în sferturile de finală, cu 6-3, 6-3, 6-1, de francezul Richard Gasquet (cap de serie numărul 12), după o oră şi 27 minute de joc, asigurându-şi prezenţa în penultimul act al acestui turneu pentru a 10-a oară în cariera sa.

SIMONA HALEP - FLAVIA PENNETTA LIVE TEXT, în SEMIFINALE la US OPEN 2015, VINERI, după ORA 18:00

La finalul meciului, un incident neplăcut a avut loc în isteria creată în jurul elvețianului, care venise la marginea terenului pentru a împărți autografe.

Mai mulți oameni s-au năpustit cu mingi, tricouri și șepci către elvețian, iar un copilaș aflat la margine a fost aproape să fie strivit de mulțime. Federer a observat momentul, s-a dat în spate și le-a cerut oamenilor din tribune să se dea înapoi, după care a chemat în ajutor paza arenei, relatează gsp.ro.

Federer l-a consolat pe băiețelul care plângea, i-a semnat mingea și șapca, după care l-a încurajat cu eleganță.

Roger Federer şi Stanislas Wawrinka vor fi adversari în această seară într-una dintre semifinalele de la Openul Statelor Unite, ultimul turneu de Mare Şlem al anului, dotat cu premii în valoare totală de 42,25 milioane de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel