Un supravieţuitor al Holocaustului cere eliberarea nazistului John Demjanjuk

john_demjanjuk
john_demjanjuk

Jules Schelvis, în vârstă de 90 de ani, s-a adresat Curţii din Munchen, unde Demjanjuk, tot de 90 de ani, este acuzat de asociere la uciderea a 27.900 de evrei într-un lagăr nazist.

[caption id="attachment_53683" align="alignleft" width="300" caption="John Demjanjuk"][/caption] Un supravieţuitor al Holocaustului a cerut miercuri unui tribunal german să-l elibereze pe un fost gardian al unui lagăr nazist, John Demjanjuk, după ce îl va condamna. Jules Schelvis, în vârstă de 90 de ani, s-a adresat Curţii din Munchen, unde Demjanjuk, tot de 90 de ani, este acuzat de asociere la uciderea a 27.900 de evrei într-un lagăr nazist, potrivit NewsIn.

"Din respect pentru părinţii mei cu vederi umaniste, cer Curţii să-l declare vinovat pe acest om, care a petrecut deja nouă ani în închisoare, dar să nu-l pedepsească", a spus Schelvis. Soţia lui Schelvis, Rachel, a murit în 1943 în lagărul Sobibor, pe când Demjanjuk era gardian acolo. Demjanjuk a fost adus la proces întins pe o targă. Procurorii au cerut şase ani de închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel