Un indian cu o tumoră facială uriaşă a fost operat - VIDEO

indian
indian

Lalit Ram (23 de ani), un bărbat din India care avea o tumoră uriaşă pe faţă a fost operat. Din cauza bolii, bărbatul a dus  o viaţă izolată, scrie Daily Mail. După ce se va vindeca, tânărul doreşte să se căsătorească, să muncească şi să câştige bani pentru familia lui.

Lalit Ram a trait ca un pustnic  în satul său din cauza neurofibromatozei care a provocat o tumoare pe fata lui. Aflat în incapacitate de muncă, Lalit a fost lăsat să aibă grijă de bivolii familiei sale, fiind exilat  într-un mic șopron unde  a trebuit să doarmă îi locuiască acolo.

„Oriunde mergeam, oamenii râdeau de mine şi îmi era ruşine”, a declarat tânărul, care provinde dintr-o familie săracă. Din această cauză nu a reuşit până acum să lucreze.

 După operaţie, tumora s-a înjumătăţit, iar încrederea în sine a lui Ram a crescut. Acum îi este mai uşor să mănânce şi să bea. Tânărul crede că îi va fi mai uşor acum să se angajeze şi să găsească o soţie.

 Vrea să se căsătorească şi să facă sex, dar ce are pe faţă alungă femeile. Bărbatul s-a operat şi speră ca lucrurile să se schimbe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel