Un frizer englez de 89 de ani îşi reconstruieşte frizeria cu ajutorul reţelelor de socializare

Frizerul care isi reconstruieste frizeria cu ajutorul Facebook
Frizerul care isi reconstruieste frizeria cu ajutorul Facebook

În mijlocul revoltelor din Anglia, reţelele de socializare au fost acuzate de faptul că răspândesc mesaje care amplifică violenţele. Totuşi, există un om care se bucură de influenţa reţelelor de socializare, după ce oamenii au ascultat povesta sa.

Aaron Biber, în vârstă de 89 de ani, este un frizer dinTottenham. Frizeria acestuia a fost golită şi distrusă în timpul revoltelor. Omul spune că a fost şocat când a văzut ce s-a întâmplat, informează Antena 3.

"Am venit aici, geamurile erau distruse, uşile erau distruse, totul era distrus. M-am îngrozit. Eu tund încă de la 12 ani. Asta este viaţa mea. Aş putea să vând magazinul în două minute, dar nu vreau să îl vând. Eu pot să vin aici şi să vorbesc cu oamenii. Eu îi tund şi ce câştig, câştig. Nu sunt un om lacom. Nu îmi fac griji pentru bani”, a fost mesajul frizerului englez.

Trei angajaţi ai unei agenţii de publicitate au decis să folosească reţelele de socializare pentru a încerca să-l ajute pe om. Nenumărate scrisori de susţinere a primit bărbatul dar şi cecuri în valoare totală de 35.000 de euro, bani de care omul are nevoie, având în vedere că magazinul nu era asigurat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel