Un film de animaţie produs de Disney-Pixar, interzis în 14 ţări din cauza unui sărut între două femei

Fotografie creată de Tima Miroshnichenko, de la Pexels
Fotografie creată de Tima Miroshnichenko, de la Pexels

Un film de animaţie produs de Walt Disney-Pixar a fost interzis în 14 ţări asiatice din cauza unei scene în care două personaje de sex feminin se sărută.

Chris Evans, starul Captain America, interpretează personajul tânărului Buzz Lightyear în filmul prezentat ca fiind „povestea definitivă a originilor", în timp ce Uzo Aduba o interpretează pe Alisha Hawthorne, care apare pe ecran sărutându-şi partenera.

Filmul, în care apare un sărut lesbian, a fost interzis în 14 ţări din Asia.

Reprezentanţii Emiratelor Arabe Unite au anunţat, prin intermediul Biroului de reglementare a mass-mediei din cadrul Ministerului Tineretului şi Culturii, că filmul nu va avea premiera în această ţară atunci când va fi lansat joi.

Biroul a stabilit că filmul „nu este autorizat pentru proiecţie publică" din cauza „încălcării standardelor de conţinut mediatic ale ţării".

„Biroul confirmă faptul că toate filmele proiectate în cinematografele din ţară sunt supuse unui control şi unei evaluări înainte de data proiecţiei pentru public, pentru a asigura siguranţa conţinutului difuzat în conformitate cu clasificarea corespunzătoare vârstei", au precizat reprezentanţii biroului fără a arăta care este încălcarea vizată.

Emiratele Arabe Unite incriminează relaţiile între persoane de acelaşi sex, la fel ca alte câteva naţiuni din Orientul Mijlociu. Printre alte ţări care refuză să difuzeze filmul se numără Arabia Saudită, Egipt, Indonezia, Malaezia şi Liban.

Joker revine. Joaquin Phoenix rămâne în rolul principal, iar Lady Gaga e în cărți pentru rolul lui Harley Quinn

Lady Gaga se află în negocieri pentru a se alătura filmului „ Joker : Folie à Deux” ca partenerul lui Joker, Harley Quinn.

Speculaţiile că Harley Quinn ar apărea în film au apărut pentru prima dată la suprafaţă pe 7 iunie, după ce regizorul Todd Phillips a postat coperta scenariului pe Instagram.

Joaquin Phoenix îl va interpreta pe maleficul personaj, iar a face din „Joker 2” un muzical este o altă lovitură îndrăzneaţă a lui Phillips.

Potrivit lui Variety, filmul Joker lansat în 2019 a obţinut încasări de 1 miliard de dolari la nivel mondial şi două premii Oscar.

Toate celelalte detalii despre „Folie à Deux” rămân secrete, aşa că nu este clar dacă Gaga va contribui şi cu muzică compusă de ea la proiect.

Dar actriţa din filmul „A Star Is Born” din 2018, premiat cu un Oscar, ar putea să o joace pe Harley Quinn. Harley Quinn s-a dovedit a fi un personaj durabil pentru Warner Bros. Margot Robbie a jucat rolul de trei ori, în „Suicide Squad” din 2016, „Birds of Prey” din 2020 şi „The Suicide Squad” din 2021.

Filmele lui Phillips fac parte dintr-un alt univers separat de restul filmelor DC Extended Universe.

„Folie à Deux” semnifică delir sau boală mintală împărtăşită de două persoane aflate într-o relaţie strânsă, notează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel