Un șervețel cu amprenta buzelor fostei "Doamne de Fier", Margaret Thatcher, pus în vânzare

Un șervețel de hârtie, pe care și-a lăsat amprenta buzelor fosta "Doamnă de Fier" a Marii Britanii, a fost pus în vânzare online, prețul propus fiind de 2.600 de euro (1.950 de lire sterline).

Șervețelul de hârtie, pe care fostul premier britanic, Margaret Thatcher, și-a lăsat amprenta buzelor într-un hotel de lux american în timp ce se pregătea pentru un discurs, a fost pus în vânzare online în preajma sărbătorii de Sf.Valentin, relatează vineri AFP, potrivit Agerpres.

Șervețelul cu amprenta buzelor fostului premier britanic — "care avea ochii lui Caligula și gura lui Marilyn Monroe", cum spunea fostul președinte francez François Mitterrand — este propus la prețul de 2.600 de euro, pe site-ul Picollecta, foarte apreciat de colecționari.

Margaret Hilda Thatcher, Baroneasă Thatcher, a fost singura femeie aleasă în funcția de prim-ministru sau lider al unui partid politic major în Regatul Unit, precum și primul premier britanic ales de trei ori consecutiv (1979, 1983 și 1987). În dimineața zilei de 8 aprilie 2013, la hotelul The Ritz din Londra, Margaret Thatcher, supranumită "Doamna de Fier", a murit în urma unui accident vascular cerebral.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel