Un bărbat a ascuns două vidre și un câine de preerie în lenjeria intimă și a încercat să le scoată din țară. A fost prins la aeroport

captură video
captură video

Un individ în vârstă de 22 de ani a fost reținut la Aeroportul Suvarnabhumi din Bangkok, întrucât încerca să părăsească țara cu două vidre și un câine de preerie pe care le ascunsese în lenjeria intimă.

Individul a fost surprins în timpul procesului de control cu raze X, iar departamentul de securitate a observat cum creaturile vii se mișcau pe sub pantaloni, potrivit relatărilor publicației CM108.

Au fost chemați să intervină oficialii Diviziei pentru Protecția Animalelor și Plantelor Sălbatice, iar în urma examinării s-au descoperit trei animale în lenjeria intimă a bărbatului. Două vidre cu gheare scurte și un câine de preerie erau înfășurate în ciorapi. Cel mai probabil, bărbatul urmărea să le vândă pe bani frumoși, astfel de specimene fiind extrem de scumpe pe piața animalelor rare.

Tânărul care achiziționase ilegal animalele de pe o piață din Bangkok a fost acuzat de încălcarea Legii privind conservarea și protecția animalelor sălbatice. Acesta a fost acuzat și de export ilegal al animalelor ce aparțin speciilor protejate, precum și de părăsirea țării cu bunuri restricționate sau interzise.

Câinii de preerie sunt rozătoare înrudite cu marmota. Denumirea lor provine de la habitatul în care trăiesc și după semnalul de alarmă dat de animal în caz de pericol. Numele științific, Cynomys, înseamnă în limba greacă șorecar, denumirea de "câine" fiindu-i atribuit după sunetele pe care le scoate, asemănătoare lătratului, atunci când intră în conflict cu alte animale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel