UDMR, proiect autonomie. Fost șef SRI: Putin a aprobat

Proiectul de lege prin care UDMR solicită o autonomie specială este, conform unui fost șef SRI, parte al unui plan gândit la Budapesta.

Costin Georgescu a declarat, joi noapte, la România tv, că proiectul de lege prin care UDMR a cerut autonomie specială este gândit în afara granițelor țării.

"Problema este foarte grea și vine atunci când sărbătorim 100 de ani pentru această țară. Se știe clar că nu vor fi acceptate de niciun partid din România, indiferent care ar fi acela. Cine ar accepta așa ceva, aș considera-o trădate de țară. Nu se poate accepta. Să nu uităm că domnul Orban, premierul Ungariei, a fost, în ultimii doi ani de zile, de două ori în România însoțit de Laszlo Tokes și de domnul Hunor și a făcut niște declarații care seamănă foarte mult cu acest proiect de lege. Și asta mă duce cu ideea că acest proiect a plecat de la Budapesta și sigur că e clar că are aprobarea lui Putin. Putin i-a spus lui Orban că problema Transilvaniei trebuie rezolvată, Putin i-a dăruit lui Dodon harta Moldovei Mari, adică Moldova noastră să se unească cu Moldova ex-sovietică și să facă o țară care să le fie lor datoare. Sunt lucruri care se repetă, se repetă ce s-a întânplat la Revoluție", a declarat Costin Georgescu.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel