Uciderea lui bin Laden, subiect de film. VEZI cine îl pregătește

kathryn-bigelow
kathryn-bigelow

Kathryn Bigelow,  cunoscuta regizoare, scenaristă și producătoare a anuntat oficial ca pregateste un film despre liderul Al-Qaida, Osama bin Laden.

www.dcnews.ro

Proiectul este în plină desfășurare, iar Kathryn se pare că ar fi ales deja pe actorul australian Joel Edgerton, cunoscut din filmul Animal Kingdom, pentru a interpreta rolul "vânatorului" lui bin Laden, relatează ANSA.

Joel ar face de fapt parte dintr-o echipă specială americană, căreia i-ar fi fost încredințată misiunea de căutare și eliminare a liderului grupării Al-Qaida, dar regizoareai nu a dezvăluit nimic în plus referitor la modul de desfășurare a acțiunii filmului.

Kathryn Bigelow este fosta soție a celebrului regizor american James Cameron.

Bigelow atinge apogeul în carieră cu filmul ei din 2009 care se bucură de un success uimitor. Este vorba de drama de război The Hurt Locker, apărut prima data în cadrul festivalului de film de la Veneţia din septembrie 2008 şi având premiera în SUA în iunie 2009. Filmul, cu Jeremy Renner în rolul principal primeşte numeroase distincţii de-a lungul anului şi intră în competiţie la Oscar 2010, unde este desemnat Cel mai bun film. Deşi pierde la Globurile de Aur în faţa lui James Cameron, Kathryn Bigelow câştigă printre altele premiul Asociaţiei Regizorilor Americani, un trofeu BAFTA şi devine prima femeie care ia Oscarul pentru cel mai bun regizor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel