Trupa Roxette le-a oferit bucureştenilor două ore de spectacol electrizant

roxette
roxette

Trupa Roxette i-a electrizat luni seară, pentru aproape două ore, pe cei peste 15.000 de spectatori veniţi la Zone Arena să vadă un spectacol de zile mari. Artiştii au primit ropote de aplauze, buchete de flori, baloane şi un "Happy Birthday" cântat de fanii solistei Marie Fredriksson, care a împlinit 53 de ani în ziua concertului.

Show-ul din deschiderea evenimentului a început cu o oră mai târziu, la ora 19,00, din cauza furtunii care s-a abătut asupra Bucureştiului. În aceste condiţii, cei de la "Magnolia" au fost nevoiţi să-şi anuleze reprezentaţia, ploaia şi vântul nelăsându-i să urce pe scenă.

Dacă show-ul "Magnolia" a fost anulat, nu la fel s-a întâmplat şi cu spectacolul celor de la "VH2" care, timp de peste o jumătate de oră, i-au încântat pe cei prezenţi atât cu melodii de pe cel mai nou album al trupei, "2", cât şi cu melodii mai vechi. Membrii trupei Roxette au urcat pe scenă la puţine minute după ora 20,00 şi au început spectacolul cu melodia "Dressed for Success", melodie lansată în 1988 pe albumul "Look Sharp". A urmat "Sleeping in My Car", piesă salutată cu ovaţii de spectatori şi fredonată împreună cu Marie şi Per de toţi cei prezenţi la Zone Arena.

"Bună seara, România! Este o zi specială şi voi ştiţi că este aşa", a salutat Marie Fredriksson publicul. Fanii au întâmpinat-o pe artistă şi cu o surpriză, fluturând pe tot parcursul spectacolului un banner pe care era scris "Happy Birthday, Marie!", dar şi cântându-i de două ori "La mulţi ani" susţinuţi de pe scenă şi de Per Gessle.

Au urmat piese cunoscute din repertoriul formaţiei precum "The big L", "Wish I Could Fly", "Only when I Dream" dar şi single-ul de pe ultimul album, "She's Got Nothing on". "It Must Have Been Love" a fost prima piesă pe care Marie a cântat-o împreună cu publicul, de multe ori ea oprindu-se să asculte spectatorii cum fredonează melodiile pe care formaţia Roxette le-a lansat de-a lungul timpului. Au urmat atât melodii mai lente, ca "Perfect Day" sau "Silver Blue" ori "Things Will Never Be the Same", dar şi piese care îi făceau pe fanii trupei să sară pe ritmurile cântate pe scenă. "Voi faceţi să ne fie mai uşor aici pe scenă", a declarat Per Gessle.

O surpriză care a smuls ropote de aplauze a venit în timpul prezentării artiştilor de pe scenă, când chitaristul a început să interpreteze "Ciuleandra". Recitalul s-a încheiat cu încheiat cu piesa-titlu a albumului din '91, hit-ul "Joyride". Versurile "And she's telling all her secrets/In a wonderful balloon" au fost întâmpinate de spectatori cu o mulţime de baloane colorate aruncate în aer. Primul bis al trupei a adus piesele "Spending My Time" şi "The Look", melodie interpretată de asemenea, la unison cu fanii, şi în final "Hey Jude". După o scurtă pauză, în care publicul i-a rechemat insistent pe scenă, Marie şi Per au revenit cu ultimele două melodii din concert - "Listen to Your Heart" şi Church of Your Heart".

Deşi vocea solistei Marie Fredriksson nu a mai fost uneori cea cu care ne obişnuise de-a lungul anilor, având uneori probleme la abordarea unor sunete mai acute, spectacolul oferit de trupa Roxette i-a făcut pe toţi cei prezenţi să fie bucuroşi că au avut ocazia să-i asculte live pe Marie şi Per. "Mulţumesc pentru o seară minunată. Sper să vă revedem cât de curând", a spus Per la finalul show-ului.

Spectacolul de la Bucureşti a făcut parte din turneul mondial 'Charm School World Tour 2011', început în Rusia. Acesta este cel de-al zecelea turneu din cariera trupei ce s-a reunit în 2009, după aproape opt ani de pauză.

sursa: Agerpres

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel